GOSTI NOSE CEO PLEN IZ HAJDUKOVA: Vinogradar je poveo, ali je lider na tabeli uspeo da preokrene meč u svoju korist!

Autor:

Sport

02.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislavci i Iskra i dalje na deobi prvog mesta.

GOSTI NOSE CEO PLEN IZ HAJDUKOVA: Vinogradar je poveo, ali je lider na tabeli uspeo da preokrene meč u svoju korist!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 20. kola PFL-a Subotice ekipa Vinogradara iz Hajdukova ugostila je sastav Tomislavca, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili na deobi prvog mesta u ligi.

Republika

Došli su gosti u odličnom raspoloženju na ovaj duel, maksimalan učinak od starta proleća motivisao je igrače da daju i više od maksimuma na svakom meču, i pored slabijeg plasmana domaćin iz Hajdukova je bio jako dobar rival danas.

Tokom prvih 45 minuta gosti su uglavnom imali loptu u svoj posedu, kreirali su par ozbiljnih prilika pred golmanom domaćih, Dragosavljevićem, ali nisu uspeli da dođu do vođstva. Sastav Vinogradara je vrebao svoju priliku iz tranzicije i preko dugih lopti, ali su mreže nakon prvog dela susreta ostale "prazne".

Republika

Foto: FK Tomislavci

Gosti sigurni na teškom gostovanju

Drugi deo počeo je sa par kontranapada od strane Vinogradara, iz jednog takvog su preko Stefana Ćulafića stigli do vođstva, 1:0 za domaćina. Konsolidovali su svoje redove gosti, zaigrali su kako umeju i na isteku sat vremena igre su stigli do izjednačenja, Nedo Nedić je pogodio za 1:1.

Krenuli su još jače gosti nakon prvog njihovog pogotka na utakmici, igrao se 72. minut kada je nakon slobodnog udarca i uigrane akcije, rezervista i povratnik u crveno-bele, Vladimir Pešut pogodio za potpuni preokret i prvo vođstvo Tomislavca, 2:1.

Samo par minuta kasnije potpunu inicijativu gosti pretvaraju u novi pogodak, oštar centaršut ispratio je Boris Šarić, koji je ušao sa klupe, 3:1. Nakon ovog gola domaćin je pao na psihološkom planu, što je dovelo do toga da rival mirno privede meč kraju.

Vinogradar (Hajdukovo) - Tomislavci 1:3 (0:0)

Vinogradar: Dragosavljević, Kekenj (od 46' Kovač), Rafai, Engi (od 82' Šeregi), Jeknić, Klebečko, Iker, Radulović, Ćulafić, Temešvari (od 80' Marjanović), Sič

Tomislavci: Onhaus, Došlov, Nedić, Tresiglavić, Đumić (od 79' Sakradžija), Barna, Milovanović (od 79' Bagić), Kuveljić (od 46' Jakab), Novaković (od 54' Šarić), Bakić, P. Pešut (od 70' V. Pešut)

Ovim trijumfom gosti su nastavili trku sa Iskrom iz Kucure za lidersku poziciju, i u odličnom raspoloženju dočekuju predstojećeg vikenda dočekuju ekipu Sente, dok sastav iz Hajdukova ide na noge Jedinstvu iz Srpskog Krstura.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading