ODLIČNA UVERTIRA ZA DERBI SLEDEĆEG VIKENDA: Fudbaleri Sušice su "poklonili" trijumf u Dobrači treneru za rođendan!

Autor:

Sport

02.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan doprinos dali su i fudbaleri sa klupe.

ODLIČNA UVERTIRA ZA DERBI SLEDEĆEG VIKENDA: Fudbaleri Sušice su "poklonili" trijumf u Dobrači treneru za rođendan!

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Remi na gostovanju Kragujevcu

U okviru 16. kola Treće lige Kragujevca ekipa Dobrače ugostila je sastav Sušice 1929, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije, dok su gosti bili na četvrtom mestu u ligi. 

Republika

Od prvog minuta igralo se jako teško, nije bilo lepršave igre, a tome je mmnogo uticalo stanje na terenu u Dobrači. Uvodnih pola sata meča protekli su u klasičnom ispitivanju snaga, nakon čega su gosti zaigrali ofanzivnije.

Na isteku 33. minuta nakon auta, lopta u šesnaestercu domaćina pogađa u ruku jednog igrača, penal za Sušicu. Preuzeo je odgovornost Mladen Radojević, koji je uspešno savladao golmana Milovanovića, 1:0 za goste. To je ujedno bio i rezultat prvog dela meča.

Već posle dva minuta igre u deugom delu gosti dupliraju svoju prednost. Oštar centaršut Krstića iz kornera na pravi način iskoristio je mladi Aleksa Popović, koji ne postigao gol za 2:0. 

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Trijumf treneru za rođendan

Nakon ovog pogotka gosti nisu želeli da "jure" po terenu, smirili su igru i strpljivo su gradili svoj napad, međutim i domaći se nisu predali. Pokušavali su da jednim golom uvedu meč u neizvesnu završnicu. 

Na isteku 78. minuta u igru je u plavoj opremi ušao Dimitrije Mikićević, kome je bilo potrebno samo dva minuta da se upiše u listu strelaca. Krenula je akcija iz zadnje linije, Tomić je odlično uposlio Mikićevića koji se "lažnjakom" oslobodio čuvara, a zatim je poslao loptu u mrežu Dobrače, 3:0.

Rezervisti su uneli dodatnu svežinu u redovima gostiju, ubrzo nakon trećeg stigao je i četvrti gol za Sušicu na meču. Nakon niza dodavanja, loptu je nešto slabijom reakcijom u svoju mrežu smestio golman Milovanović, 4:0. 

Pred sam kraj susreta iskusni Milan Dugić je udarcem sa nekih 20-tak metara postigao počasni pogodak za Dobraču, konačnih 4:1 u korist Sušice.

Dobrača - Sušica 1929 1:4 (0:1)

Dobrača: Milovanović, Pantović, Vasilijević, Stefanović, Živanović (od 54' Srećković), Pa. Stevanović, Pe. Stevanović, Blagojević (od 65' Milićević), N. Luković, D. Luković, Dugić

Sušica 1929: Joksić, Lazić (do 79' Mikićević), Popović, Stamenković, N. Tomić, Živić (od 65' P. Tomić), Krstić, Radojević, Pavlović, Tošić (od 77' Veljović), Milojević 

U sledećem kolu Sušicu očekuje jako bitan duel protiv drugoplasirane Šumadije (Čumić), dok sastav Dobrače gostuje Arsenalu 1930.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading