DOMAĆI PREKO TRANZICIJE DO TRIJUMFA: Kotešica je sastav Popadića ispratila sa četiri gola u mreži!

Autor:

Sport

02.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čvrst i borben duel od prvog do poslednjeg minuta.

DOMAĆI PREKO TRANZICIJE DO TRIJUMFA: Kotešica je sastav Popadića ispratila sa četiri gola u mreži!

Foto: FK Kotešica

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) ekipa Kotešice ugostila je sastav Popadića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (23 osvojenih bodova), dok su gosti 17 bodova bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Oba tima su u ovaj meč nakon dva remija i uvodna dva kola prolećnog dela prvenstva, pa je cilj bio da se stigne do trijumfa, ali isto tako i da se ne zabeleži poraz. Uvodnih 15-tak minuta gosti su imali više loptu u nogama, kontrolisali su igru, ali je nakon jednog kontranapada došlo do vođstva domaćina.

Igrao se 14. minut kada je nakon brze tranzicije Željko Maksić savladao golmana Popadića, Milivojevića, 1:0 za Kotešicu. Nakon ovog gola egal na terenu, uz po neku priliku u kaznenim prostorima na obe strane.

Na isteku pola sata igre Marko Pavlović, fudbaler Kotešice je odličnim udarcem "pocepao" mrežu rivala, 2:0. To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

Na startu drugog dela meča gosti su sa dve izmene u nekoj meri promenili svoju taktiku, stvorili su par šansi, ali ih je opet "presekao" gol rivala. Strelac prvog gola za Kotešicu, Maksić je opet bio u završnici kontranapada, 3:0 u 58. minutu.

Pokušavali su gosti i nakon toga da ublaže poraz, da možda i uvedu meč u neizvesnu završnicu, ali je golman Ignjatović u par navrata odlično reagaovao. Ipak na isteku 72. minuta rezervista Ivan Šakanović postigao je prvi gol za sastav Popadića na utakmici, 4:1. Pred sam kraj, još jedan igrač sa klupe se upisao u listu strelaca, Marko Andrić postavlja konačnih 4:1 u korist Kotešice.

Kotešica - Popadić 4:1 (2:0)

Kotešica: Ignjatović, Srećković, M. Pavlović, N. Pavlović (od 85' Kojić), Ž. Maksić (od 61' Andrić), Vesić, Ćebić (od 81' Kovačević), M. Maksić, Đokić (od 61' Senić), Đurić (od 81' Jovanović), Matić

Popadić: Milivojević (od 34' Živković), Trišić, Ilić, Dragojević, Živanović, Novaković (od 46' Stanojević), Janković (od 46' Šakanović), Šinik, Starčević, Srećković, Tekić (od 70' Marković)

U sledećem kolu sastav Popadića dočekuje Mali Korak (Oglađenovac), dok ekipa Kotešice ide na gostovanje Poletu (Popučke).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading