ZONAŠ ZAUSTAVLJEN U KALENIĆU: Bod kojim nije zadovoljan ni domaći, ali ni gostujući sastav! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvu i Lazarici po bod u ovom kolu.

ZONAŠ ZAUSTAVLJEN U KALENIĆU: Bod kojim nije zadovoljan ni domaći, ali ni gostujući sastav! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

U okviru 20. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jedinstva iz Kalenića ugostila je sastav Lazarice, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije, dok su gosti bili na drugom mestu na tabeli.

Republika

Idealni vremenski uslovi omogućili su igračima obe ekipa da pruže partiju koja je mogla da zadovolji sve prisutne ljubitelje fudbala. U uvodnih desetak minuta gosti su imali dve odlične prilike za vođstvo, u jednoj od njih se istakao golman Sinđelić.

Nakon toga uglavnom se igralo na sredini terena, na isteku pola sata meča Igor Radovanović uspeo je da ukrade loptu na protivničkoj polovini, nakon toga je poslao idealan udarac ka golu Lazarice, 1:0 za Jedinstvo.

Do odlaska na odmor gosti su pokušavali da stignu do izjednačenja, ali je prvi deo meča završen minimalnom prednošću domaćina. Za vreme pauze izvršena je jedna izmena, strelca gola, Radovanovića zamenio je Mićović.

Od starta nastavka gosti preuzimaju inicijativu, posed je na njihovoj strani, ali ne uspevaju da stignu do pogotka. Nakon brze tranzicije mogao je Mićović da duplira prednost tima iz Kalenića, ali je golman Janković bio na visini zadatka.

Na isteku 70. minuta Miloš Gordić je kaznio promašaj Mićovića, direktno iz slobodnog udarca pogodio je fudbaler Lazarice za izjednačenje, 1:1. Od tog trenutka gosti kreću još agresivnije ka golu rivala, ali su igrači Jedinstva odličnim reakcijama uspeli da sačuvaju bod.

Jedinstvo (Kalenić) - Lazarica (Prilipac) 1:1 (1:0)

Jedinstvo: Sinđelić, Đokić (od 83' N. Vilimanović), Vujović, Vukosavić (od 75' Draškić), Ćosić, Bogdanović (od 90' Balčak), Milićević, S. Vilimanović, Jovičić, Radovanović (od 46' Mićović), Bakić

Lazarica: Janković, Maslać, Gordić, Božić, U. Jovanović, Filipović, St. Jovanović, Sa. Jovanović, Đokić, Radojičić, Vukašinović (od 59' Ružić)  

U sledećem kolu Jedinstvo opet igra pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Glumača, dok sastav Lazarice dočekuje Taru iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading