REMI SIGURNO NIJE PO VOLJI KLUBOVIMA: Prilika je bilo, ali je nerešen ishod ostao na snazi!

Autor:

Sport

03.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put Mrsaća iz Delimeđe ide samo jedan bod.

REMI SIGURNO NIJE PO VOLJI KLUBOVIMA: Prilika je bilo, ali je nerešen ishod ostao na snazi!

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 16. kola Raške okružne lige ekipa Koštampolja iz Delimeđe ugostila je sastav Morave iz Mrsaća, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije, dok su gosti bili na petom mestu u ligi.

Republika

Odlično su krenuli gosti, i pored toga što su na ovaj meč došli bez tri veoma bitna igrača, na isteku 13. minuta su stigli do vođstva. Kapiten Morave, Zlatoje Pavlović iskoristio je smušenost odbrane domaćina, 1:0 za tim iz Mrsaća. 

Imao je ubrzo Jablanović odličan pokušaj glavom, zatim su se tu nadovezali i opasni prodori Lazara Pavlovića, ali se u jeku napada Morave odigrao kontranapad, koji je rezultirao penalom za Koštampolje. Kapiten domaćih, Sanel Stupljanin izjednačava rezultat utakmice, 1:1 u 31. minutu.

Do odlaska na odmor beležimo odličan pokušaj domaćina, ali je golman Kosovac bio na lopti. Na startu drugog poluvrmena izvršene su dve izmene u redovima Koštampolja, dok su gosti izvršili jednu manju.

Igralo se u nastavku otvoreno, obe ekipe su želele ceo plen, može se reći da su gosti bili konkretniji, sa boljim šansama za vođstvo, ali je nedostajalo koncentrancije u završnici napada.

Igralo se odlično u poslednjih pola sata meča, velika borba vodila se po celom terenu, ali su mreže golmana Paučinca i Kosovca ostale netaknute tokom drugih 45 minuta igre. 

Koštampolje (Delimeđe) - Morava (Mrsać) 1:1 (1:1)

Koštampolje: Paučinac, Alić (od 48' Demirović), Đerlek, Bektašević, Ugljanin, Stupljanin, Omerović, Nišić, Šemsović, Smajović, Sejdović (od 48' Bilalović)

Morava: M. Kosovac, Arsenijević, Mirosavić (od 48' Milošević), Rovinac, Baltić, Jablanović, Z. Pavlović, Mijailović (od 63' Mijović), Ž. Kosovac, Nenadović, L. Pavlović (od 85' Simović)

U sledećem kolu Morava dočekuje Omladinac iz Novog Sela, dok sastav iz Delimeđe ide na noge OFK Progorelici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading