ORLOVI NASTAVLJAJU SVOJ VISOKI LET: Tim iz Jasenova po svemu prikazanom ne planira da "padne"! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika možda nije imala prilike da uživa u lepršavoj igri, ali je borba bila neprestana.

ORLOVI NASTAVLJAJU SVOJ VISOKI LET: Tim iz Jasenova po svemu prikazanom ne planira da "padne"! (VIDEO)

Foto: FK Orlovi Jasenovo

U okviru 20. kola Zone Zapad ekipa Orlova iz Jasenova ugostila je sastav Juhora (Glavinci), domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (23 osvojena boda), dok su gosti sa četiri boda manje bili na 11. mestu u ligi.

Republika

Gosti su bolje otvorili utakmici, imali su par izglednih prilika gde su mogli do vođstva, ali je odbrana dobro reagovala, a odlično je interevenisao i golman Dragutinović. Bio je posed na strani domaćina, ali bez konkretnih šansi pred golom rivala.

Kako je vreme odmicalo, Orlovi su odbili nalet rivala, kreirali su par šansi pred golom Juhora i na isteku 19. minuta su stigli do vođstva. Odličan centaršut sa strane iskoristio je Matija Pavlović koji je glavom uspeo da lobuje golmana rivala, 1:0 za tim iz Jasenova. 

Imali su ubrzo Orlovi još par šansi za uvećanje prednosti, ali nije bilo realizacije pred mladim golmanom Milutinovićem. Kada su mnogi mislili da se na odmor ide minimalnom prednošću domaćina, gosti iz jedne lepe akcije stižu do izjednačenja. Još jedan Pavlović se upisuje u listu strelaca, ovoga puta u suprotnom taboru, a reč je o Aleksandru, 1:1.

Republika

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Čovek odluke

U nastavak meča domaći ulaze dosta bolje i agresivnije, kontrolišu igru, stvaraju šanse, ali ne uspevaju da stignu do nove prednosti. Velika bitka vodila se po celom terenu, gosti su odlučili da se brane i da čekaju svoju šansu iz kontranapada.

Defanzivna postavka Juhora je bila odlična, ali je odbrana kapitulirala iz prekida na isteku 73. minuta. Odlično je loptu iz kornera ubacio Popović, dok je loptu u sam ugao gola glavom poslao Stefan Gojković, Orlovi ponovo vode, 2:1.

Krenuli su gosti nakon toga na sve ili ništa, imali su par polušansi, ali su i domaći mogli da reše meč iz kontranapada, međutim do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo.

Orlovi (Jasenovo) - Juhor (Glavinci) 2:1 (1:1)

Orlovi: Dragutinović, Vojinović, Živić, Gojković, Popović, Mićunović, Goljović (od 59' Cvetković), Mihajlović (od 46' L. Pavlović), Lazić (od 46' Maletić), Vukajlović, M. Pavlović

Juhor: Milutinović, Miljušković, Bogojević, Milojević (od 42' Marković), Vasić, Vlajković, Miladinović, Avramović, Petković, V. Pavlović (od 65' Grubanović), A. Pavlović (od 64' Dimitrijević) 

Ovim trijumfom Orlovi su stigli do šestog mesta na tabeli, dok su gosti sišli u zonu ispadanja, i trenutno su na 13. poziciji, prvi ispod crte.

U sledećem kolu ekipu Juhora očekuje jako bitan meč protiv Vinogradara iz Zleginja, dok Orlovi "lete" na odmor, jer su slobodni predstojećeg vikenda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading