U KRČEDINU SE IGRA NAJBOLJI FUDBAL OVOG PROLEĆA: Serijom trijumfa Fruškogorac je stigao na korak do baraž pozicije!

Autor:

Sport

03.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladan je sastav Mladosti nakon preokreta.

U KRČEDINU SE IGRA NAJBOLJI FUDBAL OVOG PROLEĆA: Serijom trijumfa Fruškogorac je stigao na korak do baraž pozicije!

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Fruškogorca iz Krčedina ugostila je sastav Mladosti (Buđanovci), domaći tim je u ovaj meč ušao sa trećeg mesta na tabeli (30 osvojenih bodova), dok su gosti sa deset bodova manje bili na osmoj poziciji u ligi.

Republika

Domaći su bili u seriji trijumfa od starta proleća, dok je njihov rival u uvodna tri kola nastavka prvenstva osvojio samo jedan bod. Međutim, gosti su prvi stigli do vođstvo, i to već nakon dva minuta igre kada je Lazar Vujičić uz pomoć vetra direktno iz kornera savladao golmana Vučića, 1:0 za Mladost.

Od tog trenutka gosti su bili pre svega fokusirani da odbrane svoj gol, i da iz kontranapada i brze tranzicije stignu do novog pogotka. Napadi Fruškogorca su se ređali, ali je do odlaska na odmor mreža golmana Miloševića ostala mirna, na poluvremenu 1:0 u korist Mladosti.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Novi trijumf Fruškogorca

Na poluvremenu izvršene su dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti izvršili jednu manje. Energija sa klupe razmrdala je tim iz Krčedina, zaigrali su dosta bolje i već nakon tri minuta igre Fruškogorac stiže do izjednačenja. Rezervista Dragan Filipović primio je loptu na ivici kaznenog prostora, namestio je nogu, i poslao je loptu u gornji ugao gola, 1:1.

Posle samo nekoliko minuta, nakon prekida najviši u skoku bio je Stefan Zogović, međutim njegov udarac glavom završava na prečki, na sreću domaćina, lopta se odbija opet do njega, a on iz drugog pokušaja je šalje u mrežu, 2:1. 

Otvorila se utakmica u poslednjih 30-tak mogli su domaći do ubedljivije prednosti, ali su se fudbaleri Fruškogorca propisno ispromašivali. Gosti su mogli da kazne promašaje, ali su na nekih 15-tak minuta pred kraj meča propustili zicer situaciju pred golmanom Vučićem.

Fruškogorac (Krčedin) - Mladost (Buđanovci) 2:1 (0:1)

Fruškogorac: Vučić, Medić, Jovanov, Zogović, Krneta, Rašula (od 46' Mesarović), Čeković (od 82' Đorđević), Mitrović, Dimitrijević, Pećanac (od 82' Trtica (od 90' Zorić)), Mihajlović (od 46' Filipović)

Mladost: Milošević, Jugović (od 67' Milinković), Čalmić (od 67' Janković), Jovanović, Krivošija, Ilijazi, Kurteš, Isailoski (od 46' Savić), Praljić, Vujičić (od 82' Bakić), Stjepanović (od 82' Lilić)

U sledećem kolu tim iz Krčedina gostuje ekipi Car Uroš (Jazak), dok sastav Mladosti dočekuje Polet (Nikinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading