BRZA REAKCIJA UPRAVE: Bivši fudbaler je stigao na klupu nekadašnjeg srpskoligaša!

Autor:

Sport

03.04.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj do kraja sezone će svakako biti pehar u kupu.

BRZA REAKCIJA UPRAVE: Bivši fudbaler je stigao na klupu nekadašnjeg srpskoligaša!

Foto: FK Trstenik PPT

Bivši srpskoligaš se već tri godine takmiči u okviru Zone Zapad, i u sve tri sezone se ekipa plasira u sam vrh tabele.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa Trstenika zabeležila je po jedan trijumf i nerešen ishod, uz tri vezana poraza, što je dovelo do promene trenera. Trenutno je tim udaljen 20 bodova od lidera, dok je druga pozicija na 10 bodova zaostatka, što je "nateralo" upravu na promenu na mestu šefa stručnog štaba. 

Milan Milić (41) je na klupu Trstenika PPT stigao kada se tim "spustio" u zonski stepen takmičenja, u protekle dve sezone ostvaren je plasman na četvrtu poziciju na tabeli, visoko se klub kotira i u aktuelnom prvenstvu, ali je rano "ispadanje" iz trke za pehar, dovelo do promene.

Brzom reakcijom uprave dogovorena je saradnji sa novim šefom stručnog štaba, reč je o bivšem igraču Trstenika, Draganu Tadiću, koji će od danas preuzeti mesto trenera. Ovaj četrdesetsedmogodišnji stručnjak je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri bio na klupi Meševa, Trajala i mlađih kategorija Finala 2013 iz Kruševca.

Republika

Foto: FK Trstenik PPT

Tadić novi šef stručnog štaba

Tadić će trenerski debi na klupi tima u kojem je nastupao kroz igračke dane imati za vikend, kada će u okviru 21. kola Zone Zapad u Trstenik gostovati sastav Mladog Borca iz Sedlara. Prvi duel ova dva kluba završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Što se tiče daljih ambicija bivšeg srpskoligaša, sigurno je da će cilj kojem će igrači, novi trener, i uprava težiti biti osvajanje Kupa FS Rasinskog okruga, u kojem je Trstenik stigao do polufinala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading