SERIJA PORAZA JE INICIRALA ODLUKU: Bivši srpskoligaš će u nastavku prolećnog dela prvenstva imati novog šefa stručnog štaba!

Autor:

Sport

02.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slab start drugog dela sezone je doveo do ove promene.

SERIJA PORAZA JE INICIRALA ODLUKU: Bivši srpskoligaš će u nastavku prolećnog dela prvenstva imati novog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Trstenik PPT

Jedanaest sezona provela je ekipa Trstenika PPT u okviru Srpske lige Istok, ali je epizodu u trećem stepenu takmičenja u našoj zemlji završila leta, 2021. godine kada je "sišla" u Zonu Zapad.

Republika

Od tada na klupu tima stigao je Milan Milić (41), koji je u protekle dve sezone stigao do plasmana na visoko četvrto mesto na tabeli. I u aktuelnom prvenstvu sastav Trstenika nalazi se u samom vrhu lige, ali je trenutno od drugoplasiranog udaljen deset bodova, dok je od lidera taj zaostatak duplo veći.

Uprava kluba je posle prošlonedeljnog poraza od drugoplasiranog Temnića odlučila da završi saradnju sa Milićem, i da se baci u potragu za novim šefom stručnog štaba. Milan je trenutno i aktivan igrač Belih Orlova iz Tobolca, koji se takmiče u okviru Druge rasinske okružne lige, gde se bore za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Foto: FK Trstenik PPT

Milić je od danas "bivši"

U aktuelnoj sezoni Trstenik u ligi do kraja prvenstva ne može mnogo toga da promeni, sada je već delimično rešeno pitanje šampiona, pa ekipi ostaje "samo" da se što više odvoji od prvih pratioca. U Kupu FS Rasinskog okruga tim je stigao do plasman u polufinale, pa će se tu ciljati sigurno pehar, koji delimično može da popravi takmičarsku godinu.

Trstenik se trenutno nalazi u seriji od tri poraza, što je sigurno u velikoj meri uticalo na odluku uprave o smeni trenera. Od starta prolećnog dela ekipa je osvojila četiri boda (jedan remi i jedan trijumf), i time se udaljila od borbe za sam vrh tabele.

Za vikend u Trstenik stiže sastav Mladog Borca (Sedlare), ostaje nam da vidimo ko će voditi domaćina, i da li će uprava do tada uspeti da reši pitanje trenera, ili će za vreme letnje pauze odraditi "remont".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading