JEDANAEST GOLOVA NA MEČU "BETON LIGE": Efikasnost domaćih fudbalera je bila na visokom nivou!

Autor:

Sport

03.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostatak za liderom je umanjen.

JEDANAEST GOLOVA NA MEČU "BETON LIGE": Efikasnost domaćih fudbalera je bila na visokom nivou!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 10. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Petrijevca iz Petrijeva ugostila je sastav OFK Slavije, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije na tabeli, dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Ušao je domaćin u ovaj meč sa ciljem da što pre obezbedi trijumf, imajući u vidu da je dan pre jesenji prvak osvojio "samo" bod, bila je ovo prilika za Petrijevac da se približi na tri boda od lidera na tabeli.

Krenuli su silovito domaći od prvog minuta, i već nakon 15 minuta igre imali su prednost od tri gola razlike. Redom su mrežu golmana Jakovljevića  tresli Aleksandar Kuzmanović, Tomislav Živković i Aleksa Kostić.

Do kraja poluvremena publika je imala prilike da vidi još četiri gola, tri u mreži gostiju i jedan u mreži domaćeg tima. Za Petrijevac je pogađao dva puta Branko Bosnić, dok se jednom u listu strelaca upisao Mihajlo Zlatković, dok je za Slaviju gol postigao Bojan Petronijević.

Republika

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

Bitan trijumf domaćina

Drugi deo meča doneo je još bolju igru domaćina, gosti su na meč došli sa samo 11 fudbalera, dok je trener Petrijevca, Petar Ćulum izvršio tri izmene, što je u mnogome ubrzalo igru njegovog tima.

Overio je het-trik Bosnić u 75. minutu, dok je do kraja meča postigao i još jedan gol. U listu strelaca upisao se i rezervista Ivan Nikolić, koji je sa dva pogotka postavio konačnih 10:1 u korist Petrijevca.

Pored strelaca, treba pohvaliti i učinak asistenata na ovom susretu, Ivković i Živković su po dva puta poslali ključno dodavanje, Bosnić je pored četiri gola upisao i jednu asistenciju, dok je i Zlatković uposlio saigrača prilikom promene rezultata.

Petrijevac (Petrijevo) - Slavija 10:1 (6:1)

Petrijevac: Pirić, Kostić (od 46' Alabašoski), Jovanović, Stojanović, Krstić (od 46' Janković), ivković, Bosnić, Zlatković, Živković (od 63' Kijačić), Kuzmanović (od 60' Nikolić), Petrović (od 46' Stošić)

Slavija: Jakovljević, Garić, Stanković, Vasić, Petronijević, Drmaku, Arsić, ilić, Petrović,  Terzić, Dimčić 

Ovim trijumfom Petrijevac je smanjio zaostatak u odnosu na lidera, koji sada iznosi tri boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading