TRENER JE "NOVI" ALI SU REZULTATI PO STAROM: Serija Siriga se nastavlja - mlada ekipa Proletera će morati bodove da potraži na drugim mečevima!

Autor:

Sport

03.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milanović debitovao je pobedom.

TRENER JE "NOVI" ALI SU REZULTATI PO STAROM: Serija Siriga se nastavlja - mlada ekipa Proletera će morati bodove da potraži na drugim mečevima!

Foto: OFK Sirig

U okviru 19. kola Prve novosadske lige ekipa Proletera 1951 iz Novog Sada ugostila je sastav OFK Siriga. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deset osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na poslednje mesto na tabeli, dok su gosti bili na deobi prve pozicije sa 22 boda više.

Republika

Domaći su u ovaj meč ušli u seriji od šest poraza, dok su gosti bili na istom broju vezanih pobeda, pa se već po uvodnim minutima utakmice videlo u kojem smeru će otići ovaj duel. 

Već u prvom minutu Nikola Polić savladao je golmana Gavrilovića, 1:0 za goste, šest minuta kasnije Petar Petrović duplirao je prednost OFK Siriga. Usledio je period nešto mirnije igre, domaći su pokušali da se odbiju nalet rivala, i da pokušaju da stignu do pogotka.

Do odlaska na odmor viđen je još jedan pogodak, Milan Đanković je pred sam kraj prvog dela poluvremena postigao gol za 3:0. Za vreme pauze u Proleteru su izvršene dve izmene, dok su gosti izvršili četiri.

Situacija na terenu se nije promenila, mlada ekipa Proletera pokušavala je da se suprotstavi kandidatu za plasman u viši rang, ali nije uspevala ozbiljnije da zapreti golmanu Vojvodiću.

Marko Burka je golovima u 73. i 84. minutu uvećao prednost Siriga na 5:0, to je ujedno bio i konačan rezultat utakmice. 

Proleter 1951 (Novi Sad) - OFK Sirig 0:5 (0:3)

Proleter 1951: Gavrilović, Ljubojev, Jovančević (od 30' Vukić), Knežević, Kaiš (od 46' Okiljević), Ćulum (od 46' Spasojević), Petković, Ždero, Trivunović, Jeremić, Sekulić

OFK Sirig: Vojvodić (od 46' Crnojević), Narančić, B. Brežnjak, Petrović, Soldat, S. Brežnjak (od 46' Dekić), Kosić (od 46' Kojović), Đanković, Burka, Polić (od 76' Bogojević), Vesović (od 46' Vujanović)

Trener Saša Milanović je na klupi Siriga debitovao pobedom, trka sa Šajkašem iz Kovilja za direktan plasman u viši rang se nastavlja, i verovatno će do kraja sezone pitanje šampiona odlučiti u direktnom duelu prvoplasiranog i drugoplasiranog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading