DERBI KOLA U BANJI: Gosti će morati da pronađu dobitnu kombinaciju za trijumf na teškom gostovanju!

Autor:

Sport

04.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlosezonski zonaš će biti na velikom iskušenju.

DERBI KOLA U BANJI: Gosti će morati da pronađu dobitnu kombinaciju za trijumf na teškom gostovanju!

Foto: Starsport

U okviru 20. kola Šumadijske okružne lige ekipa Banje 1957 ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979, utakmica se igra u nedelju, 7. aprila sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin, sastav Banje se prošle sezone našao tik iznad zone ispadanja, ali tokom aktuelnog prvenstva pruža dosta bolje partije, i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 32. Učinak od deset trijumfa, dva remija i sedam poraza doveo je do visokog plasmana.

Od starta prolećnog dela ekipa je na četiri susreta zabeležila dva trijumfa i isto toliko poraza. Nakon dva vezana neuspeha sastav Banje je u proteklom kolu ostvario jako bitnu pobedu na gostovanju u Stojniku, odakle je ceo plen odnešen pobedom gosta rezultatom 3:2.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Prošlosezonski zonaš će u nedelju gostovati komšijama u Banji, cilj za aktuelnu godinu je jasno predstavljen, a to je ekspresan povratak u viši rang takmičenja. Nakon 19. odigranih kola OFK Aranđelovac se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom.

"Sa brda" je povodom nedeljnog gostovanja stigla poruka sledeće sadržine:

- Posle dobre igre i pobede prošlog vikenda na našem stadionu, momci gostuju u komšiluku ekipi Banje gde je pobeda imperativ. Kako bi nastavili trku za prvim mestom naš tim mora da pronađe način da sa ovog gostovanja odnese bodove. Sastav će biti oslabljen neigranjem Blagojević Đorđa koji je ispostavilo se polomio kost na nozi i odsustvovaće sa terena duže nego što smo se nadali i želeli. Podrška kao i uvek više nego potrebna. Zajednička borba se nastavlja!

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom OFK Aranđelovca koji je pred svojim navijačima slavio rezultatom 4:0.

Banja - OFK Aranđelovac 1979

Nedelja, 7. april od 15.30

Teren u Banji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading