REMI U BAJMOKU: Derbi gornjeg dela tabele završen bez pobednika!

Autor:

Sport

04.04.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbena, tvrda utakmica, sa dosta trčanja.

REMI U BAJMOKU: Derbi gornjeg dela tabele završen bez pobednika!

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

U okviru 19. kola Vojvođanske lige Sever ekipa Radničkog 1905 iz Bajmoka ugostila je sastav Bajše. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije (36 osvojenih bodova), dok su gosti sa tri boda manje bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa dva vezana trijumfa, dok su gosti bili u seriji iste dužine, ali onoj negativnoj, već dve utakmice ne znaju za bodove. Odlično su ušli u meč fudbaleri Radničkog što je dovelo do vođstva.

Igrao se 23. minut kada je Zdravko Maravić sjanim driblinzima prošao po strani, poslao je povratnu loptu ka mlado Mladenu Petroviću, kome je ostao lakši deo posla, 1:0 za Radnički. Imali su domaći šansu da na odmor odu sa dva gola prednosti, ali nisu uspeli da realizuju najstrožiju kaznu, Veljko Stojanović je bio "tragičar" pred sam kraj prvog dela meča.

Republika

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Remi u Bajmoku

Drugi deo meča igrao se uglavnom na sredini terena, za svaku loptu se jurilo kao da je sama završnica meča. Posed je uglavnom bio na strani domaćina, dok su gosti brzom tranzicijom pokušavali da stignu do izjednačanja. 

Na isteku 81. minuta nakon kontranapada ekipa Bajše preko Tamaša Nađa stiže do izjednačenja, 1:1. Do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo, podela bodova u Bajmoku nakon 90 minuta igre.

Radnički 1905 (Bajmok) - Bajša 1:1 (1:0)

Radnički 1905: S. Lebović, Marinković, Maravić, Kujundžić (od 66' Kolak), Petrović (od 85' Tosenberger), L. Lebović, Babić (od 66' Milić), Ljubojčić, Vukelić, Stojanović (od 66' Šimić), Miletić

Bajša: Šmit, Rahić, Varga, Krmar, Nađ, Itaj, Stevanović (od 77' Rahić), Pavićević, Vučković, Marinković (od 90' Dugandžija), Morović

Ovim rezultatom oba kluba su ostala na svojim pozicijama na tabeli. Radnički u sledećem kolu gostuje ekipi Bačke 1901 iz Subotice, dok sastav Bajše dočekuje Obilić iz Zmajeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading