TOBDŽIJE BEZ GREŠKE NA GOSTOVANJU: Juriš na sam vrh tabele se nastavlja - vodeći trio i dalje bez greške!

Autor:

Sport

04.04.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prati Arsenal u korak dva prvoplasirana tima.

TOBDŽIJE BEZ GREŠKE NA GOSTOVANJU: Juriš na sam vrh tabele se nastavlja - vodeći trio i dalje bez greške!

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

U okviru 16. kola Treće lige Kragujevca ekipa OFK Bagremara ugostila je sastav Arsenala 1930. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (26 osvojenih bodova), dok su gosti sa devet bodova više bili na trećem mestu u ligi.

Republika

Komšijski derbi odigran je pred oko 100-tinak gledalaca, domaći su u uvodna dva kola prolećnog dela prvenstva osvojili tri boda, dok je Arsenal bio na maksimalnom učinku. Gosti su od prvog minuta igrali jako dobro, što je dovelo do njihove prednosti na isteku pola sata igre. 

Lucidni Predrag Radovanović je u 27. minutu uzeo loptu na svojoj polovini, zatim je stigao do protivničkog gola gde je izašao 1 na 1 sa čuvarom mreže Bagremara, u tom duelu je fudbaler Arsenala bio uspešniji, 1:0 za goste. 

Republika

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

"Juriš" za sam vrh tabele se nastavlja

Osam minuta kasnije Zlatko Stefanović je duplirao vođstvo Arsenala, 2:0. Pred sam odlazak na odmor gosti iz prekida preko povratnika u njihove redove, bivšeg kapitena za vreme igranja u zonskom stepenu takmičenja, Srećka Lazovića uvećavaju prednost na 3:0. 

Za vreme pauze na obe strane izvršena je po jedna izmena. Gosti su u drugom delu kontrolisali utakmicu, bez većih problema su odrađivali posao, i na kraju su slavili rezultatom koji je već bio postavljen tokom prvog dela meča.

Ovim trijumfom Arsenal se održao u gornjem delu tabele, dva prvoplasirana tima su takođe baš kao i "tobdžije" na maksimalnom učinku od starta proleća, pa se trka za najviši plasman i dalje nastavlja na istom rastojanju. 

Bagremar - Arsenal 1930 0:3 (0:3)

Bagremar: Miloradović, Nešković, Sremčević, Dimitrijević, I. Vujičić (od 46' Begani), Rakić, Simović, Tomić, Begani (od 71' Krstić), M. Vujičić, Jošović

Arsenal 1930: Vukosavljević, Đekić, Lazović (od 60' Vlašković), Jevremović, Polovina, Simonović, Radovanović (od 71' Biočanin), Stefanović, Tomović, Šalja (od 56' Stević), Živković (od 46' Pavlović) 

 U sledećem kolu sastav Arsenala dočekuje ekipu Dobrače, dok Bagremar ide na gostovanje Slogi 1924 (Lužnice).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading