SLOVEN U DRUGOM POLUVREMENU STIGAO DO TRIJUMFA: Odbili su sve napade domaći tokom prvog dela meča!

Autor:

Sport

04.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider nastavlja put ka višem rangu.

SLOVEN U DRUGOM POLUVREMENU STIGAO DO TRIJUMFA: Odbili su sve napade domaći tokom prvog dela meča!

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru 20. kola Srpske lige Vojvodine ekipa Borca iz Šajkaša ugostila je sastav Slovena iz Rume, domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije, dok su gosti bili na liderskom mestu u ligi.

Republika

Oko 200 navijača okupilo se na stadionu u Šajkašu, već na samom startu gosti su imali priliku nakon kombinacije Ilića i Kuljanina, ali je lopta završila na stativi. Domaći uzvraćaju preko Krsteskog, ali udarac odlazi pored gola. 

Prelaze gosti nakon toga u inicijativu, pokušao je Velikić, ali je golman krajnjim naporom intervenisao, imao je ubrzo nakon toga slobodan udarac Ilić, ali je mladi Todić opet pravovremeno krenuo na loptu, nakon čega ista udara u prečku.

Na odmor su igrači otišli bez "ispaljenog metka", za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima gostiju, dok su domaći nastavili sa startnih 11.

Nastavio je lider sa napadima od starta drugog dela meča, već u prvoj šansi su mogli do vođstva, ali je opet okvir gola bio u ulozi spasioca domaćina. Na isteku 54. minuta nakon lepe akcije Maksimović šalje loptu do Ilića, koji upuće teledirigovan centaršut, rezervista Jandrić pogađa za 1:0 u korist Slovena.

Ubrzo su gosti mogli do dva gola prednosti, ali je Ignjiću pobegla lopta, ubrzo nakon toga nova akcija Slovena i novi pogodak. Nakon kombinacije Maksimovića i Ilića, stiže centaršut na koji odlično reaguje Aleksandar Ignjić, 2:0 za tim iz Rume. 

Do kraja utakmice gosti su još jednom zatresli prečku, ovoga puta nakon udarca Janjića, dok domaći nisu uspeli ozbiljnije da zaprete golmanu Šegavcu.

Borac (Šajkaš) - Sloven (Ruma) 0:2 (0:0)

Borac: Todić, Pavlović, Paroški, Maksimović, Gojković, Grgić, Rakić (od 60' Bursać), Tedić, Krstevski, Malešević (od 78' Ljubojević), Mirković

Sloven: Šegavac, Radović, Velikić (od 46' Batalo), Ilić, Popović (od 77' Simić), Savinović, Radišić, Maksimović (od 69' Protić), Marinković (od 46' Jandrić), Kuljanin (od 67' Janjić), Ignjić

Nastavio je tim iz Rume pohod na viši rang, ovim trijumfom održao je prednost u odnosu na prvog pratioca od dva boda, i u odličnom raspoloženju sledeće nedelje ide na gostovanje trećeplasiranoj OFK Kikindi. Ekipa iz Šajkaša u 21. kolu gostuje u Rumi, sastavu 1. Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading