ODLUKA JE KONAČNA: Vujičić se vraća na posao u dobro poznatoj sredini!

Autor:

Sport

05.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već za vikend se očekuje prekid negativne serije rezultata.

ODLUKA JE KONAČNA: Vujičić se vraća na posao u dobro poznatoj sredini!

Foto: FK Polet Ljubić

Prošlogodišnji šampion Zapadno-moravske zone odlično se snašao u srpskoligaškom karavanu, plasmanom na sredinu tabele klub je stigao do odlične pozicije da i sledeće sezone bude član istog ranga takmičenja.

Republika

U nešto slabijoj formi sastav Omladinca završio je jesenji deo prvenstva, ali se u istom tonu nastavilo i od starta prolećnog dela šampionata. U uvodna tri kola ekipa je upisala jedan trijumf i dva poraza, što je dovelo do promene na klupi.

Vladislav Rosić je podneo ostavku, uprava kluba je istu prihvatila i bacila se u potragu za novim šefom stručnog štaba. 

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda da će na klupu Omladinca sestri Zoran Vujičić (59), reč je o treneru koji ima bogato iskustvo, u dosadašnjoj karijeri uspešno je vodio Polet iz Ljubića, Smederevo, Rabrovo i Budućnost iz Arilja.

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Novi šef struke u Zablaću

Iz kluba je povodom angažmana novog šefa stručnog štaba stigla poruka sledeće sadržine:

- Čestitamo Zoranu na izboru za šefa stručnog štaba i želimo mu puno uspeha u vođenju našeg kluba u narednom periodu. 

Vujičić je poslednji angažman imao u Poletu iz Ljubića, gde je proveo nešto malo više od godinu i po dana, ali je saradnja sa aktuelnim srpskoligašem prekinuta početkom meseca decembra prošle godine, usled serije nešto slabijih rezultata. 

Trenerski debi novi šef Omladinca imaće za vikend kada tim iz Zablaća gostuje Takovu, prvi duel ova dva kluba završen je minimalnim trijumfom tadašnjeg domaćina. Ekipa je u seriji od tri meča bez pobede, pa je jako bitno da se što pre vrate na pobednički kolosek.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading