DERBI DONJEG DELA TABELE PRIPAO DOMAĆINU: Tim iz Kličevca se napokon pomerio sa dna tabele!

Autor:

Sport

05.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za opstanak sada dobija potpuno drugi izgled.

DERBI DONJEG DELA TABELE PRIPAO DOMAĆINU: Tim iz Kličevca se napokon pomerio sa dna tabele!

Foto: youtube.com/printscreen/FSBO

U okviru 20. kola Braničevske okružne lige ekipa Vojvode Milenka iz Kličevca ugostila je sastav Trgovačkog sa Petrovca na Mlavi. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije na tabeli (16 osvojenih bodova), dok su gosti sa tri boda više bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva domaći su osvojili četiri boda, dok su gosti i dalje na nuli što se tiče bodovnog salda od starta drugog dela šampionata. Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su fudbaleri iz Kličevca, ali je Životić lagano uhvatio loptu. Uzvratio je Trgovački na drugoj strani, ali je udarac bio nedovoljno jak da napravi veći problem golmanu Aleksiću.

Usledio je bolji period igre domaćina, nakon par prilika na isteku 32. minuta sastav Vojvode Milenka stiže do vođstva. Odličan centaršut sa desne strane u mrežu je smestio Srđav Pavlov, 1:0. Mogli su ubrzo gosti da stignu do izjednačenja, ali je golman Aleksić uz pomoć prečke sačuvao svoj gol.

Na isteku 36. minuta odlična kombinacija na ivici kaznenog prostora gostiju, Srđan Pavlov po drugi put matira golmana Životića, 2:0. Opet su gosti uzvratili odličnom prilikom, ali je sa druge stative udarac otišao daleko preko gola. 

Republika

Foto: FK Vojvoda Milenko Kličevac

Teren u Kličevcu

Na startu drugog dela beležimo par odličnih šansi za domaćina, ali je realizacija izostala. Gosti su mogli da kazne promašaje rivala, i da meč uvedu u potpuno drugačiji tok, ali je Životićev udarac izblokiran od strane odbrane.

Imali su gosti odličnu priliku nakon greške štopera Vojvode Milenko, loše je zahvatio loptu glavom, koju je hteo da vrati golmanu, on je bio van pozicije, ali je na sreću domaćina lopta prošla tik pored stative.

Prelomili su domaći meč u svoju korist kada su na isteku 86. minuta preko Miloša Ćirića stigli do prednosti od 3:0. U samoj nadoknadi vremena Pavlov postiže svoj treći gol na meču, overava het-trik i postavlja konačnih 4:0.

Vojvoda Milenko (Kličevac) - Trgovački (Petrovac na Mlavi) 4:0 (2:0)

Vojvoda Milenko: Aleksić, Kočić (od 80' Janković), Čula, Ćirić, Orelj, Pavlov, Miladinović (od 54' Radosavljević), Živković (od 54' Arsić), Andrejić (od 90' Talpeš), Medić, Milenković (od 90' Cvejić)

Trgovački: J. Životić, N. Životić, Petrović, Milojković, Ilić, Nedinić, Bogomirović, Miljković, Popović, M. Životić, Ivankić 

Nakon ovog meča, oba tima se po 19 osvojenih bodova nalaze na deobi 12. pozicije na tabeli, što je trenutno mesto koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading