PRIPREME ZA SUPERLIGU SRBIJE: Obaveza po pitanju dobijanja licence za viši rang je ispunjena!

Autor:

Sport

20.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako zanimljiv finiš sezone.

PRIPREME ZA SUPERLIGU SRBIJE: Obaveza po pitanju dobijanja licence za viši rang je ispunjena!

Foto: Instagram.com/FK Smederevo 1924

Vratili su se popularni "Oklopnici" u Prvu ligu Srbije za aktuelnu sezonu nakon tri godine, i odmah su uspeli da stignu do borbe za najviši plasman, tj do plasman u plej-of koji dalje priliku da se klub bori za Super ligu Srbije.

Republika

Jedan deo sezone ekipa Smedereva 1924 provela je na drugoj poziciji na tabeli, međutim u odlučujućih sedam mečeva za što bolji plasman tim je ušao sa deobe četvrte pozicije, odnosno sa četiri boda zaostatka za mestom koje vodi direktno u viši rang (2. mesto).

Promenjiva forma u samom finišu regularnog toka prvenstva dovela je do spuštanja na tabeli, međutim razlika između bodova je jako mala, pa se u ovih sedam mečeva plej-ofa može dosta toga promeniti.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

Gradski stadion u Smederevu

Iz kluba je stiglo jako bitno saopštenje povodom mogućeg igračanja Super lige Srbije u sledećoj sezoni:

- U utorak 16. aprila, u Smederevu u velikoj sali Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju održano je predavanje u vezi pravila fudbalske igre. Predavač je bio sudija Super lige Srbije Marko Ivković. Predavanje je obavezno u vezi ispunjenja uslova za dobijanje licence takmičenja u Super ligi Srbije za narednu sezonu.


Predavanju su prisustvovali svi igrači Fudbalskog kluba Smederevo 1924, članovi stručnog štaba kao i sportski direktor Predrag Sikimić, sekretar Marjan Milenković i predsednik kluba Časlav Ilić koji je i pre početka predavanja pozdravio sve prisutne, posebno predavača u nadi da će nam uskoro deliti pravdu na superligaškim terenima.

Na samom predavanju bilo je reči o primeni pravila fudbalske igre, na projektoru su prikazivane brojne sporne situacije sa utakmica najvišeg nivoa evropskog i svetskog fudbala, gde je posebno skrenuta pažnja na primenu novih pravila prilikom isključenja igrača iz igre i dosudjivanja kaznenih udaraca.

Treba podsetiti da je zbog nešto lošijeg stanja stadiona u Smederevu, ekipa par puta bila nomilani domaćin na drugim obiližnjin terenima koji ispunjavaju uslove za odigravanje prvoligaških utakmica, pa će sigurno jedan od zadataka, ukoliko dođe do plasmana u SLS biti i sređivanje stadiona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading