ON BI BIO IDEALAN ZA CRVENO-BELI DRES: Najbolji strelac Lige šampiona pružio je podršku klubu za finiš sezone - navijači bi sigurno voleli da ga vide i na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta koja znači.

ON BI BIO IDEALAN ZA CRVENO-BELI DRES: Najbolji strelac Lige šampiona pružio je podršku klubu za finiš sezone - navijači bi sigurno voleli da ga vide i na terenu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/The AFC Hub

Nekadašnji prvoligaš iz Beograda, fudbalski klub Sinđelić se trenutno takmiči u okviru Srpske lige Beograd, gde provodi svoju drugu sezonu. 

Republika

Izabranici trenera Milana Ćuluma se nakon 23 ligaška meča nalaze na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 29. Učinak od osam trijumfa, pet remija i deset poraza udaljio je klub na pet bodova u odnosu na baraž za opstanak u ligi, ali imajući u vidu da se zona ispadanja formira u zavisnosti i od rezultata višeg ranga, ništa nije gotovo.

Ovih dana upravi, igračima kao i celokupnom sportskom kolektivu Sinđelića podršku je pružio Dejan Damjanović, reč je o napadaču koji je najbolji strelac azijske Lige šampiona, u karijeri je odigrao preko 600 utakmica i u tom periodu je postigao preko 300 golova.

 

 

Popularni "Boske" je prve fudbalske korake napravio upravu u Sinđeliću u mlađim kategorijama, gde je kasnije stigao i do prvog tima. Kroz karijeru u Srbiji je nastupao za Železničar, Sremčicu, Srem iz Jakova, Bežaniju, Radnički sa Novog Beograda. U inostranstvu Damjanović je nastupao u Koreji za Incheon, Seul, Suvon i Daegu, dok je u Kini branio boje Guoiksona, Guana i Kitče.

Sa igračkom karijerom ovaj četrdeset dvogodišnji fudbaler završio je protekleg leta, Dejan je osvajač mnogih invidualnih priznanja, tri puta je izabran za igrača godine, čak šest puta je bio najbolji strelac takmičenja. U Kini i Koreji je osvajao ligu, kao i kup, dok je u Srbiji sa Bežanijom bio osvajač tadašnje druge lige u sezoni 05/06. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan (@boske9)

 

Dejan je jedan od onih koji znaju kako se pobeđuje, osvajaju trofeji i postižu golovi, i sigurno je da je svim igračima dodelio kvalitetan savet za finiš sezone.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading