TERENI SU VELIKI PROBLEM U SRBIJI: Crveno-beli su ovom fotografijom potvrdili da su bez premca po tom pitanju!

Autor:

Sport

19.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je sigurno, oni će moći da se fokusiraju na druge "probleme".

TERENI SU VELIKI PROBLEM U SRBIJI: Crveno-beli su ovom fotografijom potvrdili da su bez premca po tom pitanju!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Jako često se u našoj zemlji govori o fudbalu, gde se glavni razgovori vode oko infrastrukture, odnosno uslova na samim stadionima i kvaliteta travnate podloge.

Republika

I dok se ovih dana vodi velika polemika po pitanju informacije da će aktuelni lider Prve lige Srbije, OFK Beograd, ukoliko se plasira u viši rang, svoje mečeve igrati na novom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru, stigla je jedna prelepa slika sa još jednog prvoligaškog stadiona.

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prošle sezone bili su nadomak baraža za plasman u Super ligu Srbije, ove godine podigli su lestvicu, i trenutno se ekipa nalazi na drugom mestu koje garantuje direktan plasman u viši rang takmičenja.

Stadion na Ubu nosi ime "Dragan Džajić Džaja", i po mnogima je jedan od lepših prvoligaških stadiona u našoj zemlji, pa čak se može meriti sigurno i sa superligaškim uslovima. Cilj Jedinstva je svakako ove sezone da se plasira u najjači rang takmičenja u našoj zemlji, pa će publika širom Srbije imati prilike da vidi ovaj prelepi fudbalski kompleks.

 

 

Na zvaničnom instagram profilu osvanula je jedna prelepa fotografija sunčanog dana i pogleda na stadion, odnosno na njegovu glavnu tribinu. Na slici se može videti da je travnata podloga u perfketnom stanju, i da će se finiš prvenstva, odnosno plej-ofa Prve lige Srbije u Ubu igrati u odličnim uslovima.

Prednost Jedinstva u odnosu na prvog pratioca je dva boda, na startu plej-ofa tim sa Uba gostuje aktuelnom lideru, OFK Beogradu, dok će u drugom kolu na stadion "Dragan Džajić" gostovati upravo trećeplasirana Inđija. Za taj meč će se sigurno tražiti karta više, imajući u vidu važnost susreta za oba tima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading