TRANSFER KAD MU VREME NIJE: Ozbiljno pojačanje stiže za sam finiš sezone!

Autor:

Sport

20.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savić je odličan igrač sa velikim iskustvom!

TRANSFER KAD MU VREME NIJE: Ozbiljno pojačanje stiže za sam finiš sezone!

Foto: FK Pričinović

Zimski prelazni rok je odavno završen, čak je bliže i letnja transfer pijaca, koja se očekuje ubrzo nakon kraja sezone, ali pojedini timovi već dogovaraju nove igrače. 

Republika

Sastav Pričinovića iz Pocerskog Pričinovića trenutno se takmiči u okviru Međuopštinske lige Pocerina, gde se nalazi na 12. poziciji sa 19 osvojenih bodova. Ekipa je u dosadašnjem toku prvenstva zabeležila pet trijumfa, četiri remija i devet poraza, uz gol razliku 22:31.

Do kraja sezone timu predstoji borba za opstanak u ligi, međutim uprava je odlučila da već sada ozvaniči veliki potpis za finiš sezone, ali i za sledeću takmičarsku godinu.

Aleksandar Savić pružio je ruku čelnim ljudima Pričinovića i on će biti priključen ekipi, ali će tek za dva meseca moći zvanično da nastupa u dresu novog kluba. Savić je za naš portal povodom transfera poručio:

- Posle 25 godina igranja fudbala odlučio sam se da dođem u Pričinović, imam dosta drugova i poznanika ovde, tako da sam se rado odazvao pozivu ljudi. Kroz karijeru sam prošao veliki broj klubova, bavio sam se i trenerskim poslom neko vreme, pa se može reći da sam u sportu ceo život, i da je fudbal moja velika ljubav.

Aleksandar je počeo u mlađim kategorijama Jedinstva iz Vladimiraca, zatim je nastupao u mnogobrojnim ekipama iz okoline Šapca, igrao je za Mladost i Belpos iz Posavotmnavskog Belotića, Slogu iz Matijevca, Polet iz Jalovika, Petrovac iz Kujavice, Slogu iz Krnića, gde je imao poslednji angažman.

U periodu između 2014-2016 godine sa svojim tadašnjim saigračem, Miloradom Vasićem vodio je grupu od 20-tak klinaca koji su trenirali. Tada je tandem Savić-Vasić pokušao da napravi "bazu" za budućnost, međutim svima je dobro poznato da je interesovanje mladih sve manje, tu je dosta uticao i zimski period gde nije bilo uslova za trening, pa je došlo do "razlivanja" igrača u drugim klubovima.

Biće Savić veliko pojačanje za tim, imajući u vidu da ima dugogodišnje iskustvo, i da je dobar i u radu sa decom, pa se možda u Pričinoviću opet aktivira i po pitanju trenerskog posla.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading