ZVEZDARA POSLE PREOKRETA DO TRIJUMFA: Solo prodor i pogodak mladog Đorđevića koji se ne viđa često na našim terenima!

Autor:

Sport

20.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč!

ZVEZDARA POSLE PREOKRETA DO TRIJUMFA: Solo prodor i pogodak mladog Đorđevića koji se ne viđa često na našim terenima!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

U okviru 24. kola Srpske lige Beograd ekipa Torlaka ugostila je sastav Zvezdare. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli i 17 osvojenih bodova, dok su gosti bili na trećem mestu u ligi sa bodovnim saldom na koti 43.

Republika

Stigao je Torlak nakon dužeg vremena u srpskoligaško društvo prošle sezone, međutim po dosadašnjim rezultatima ove godine će uslediti povratak u zonski stepen takmičenja. Sa druge strani gosti sa Zvezdare se nalaze kao i prošle takmičarske godine u samom vrhu lige, ali im nešto nedostaje da se umešaju u borbu za plasman u prvoligaško društvo.

Jako sadržajan meč viđen je od prvog minuta, posed je bio od starta na strani gostiju, dok su domaći vrebali svoju šansu iz brzih promena poseda. U uvodnih pola sata susreta bilo je šansi za promenu rezultata, ali je na iznenađenje mnogih ona viđena u 34. minutu kada se zatresla mreža Zvezdare.

Nakon auta i nešto lošije reakcije odbrane Zvezdare, lopta stiže do Srđana Todorovića koji je fudbalski, "na prvu" šalje iza leđa mladog golmana Marinkovića, 1:0 za Torlak. Pritiskali su nakon toga gosti, pokušavali su da dođu do izjednačenja do odlaska na odmor, ali im to nije pošlo za rukom. Domaći su nakon gola uglavnom pretili iz prekida. 

Krenuli su silovito gosti od prvog minuta nastavka, i nakon par uvodnih prilika stigli su do izjednačenja na isteku 55. minuta. Nakon prodora po levoj strani, na petercu se najbolje snašao Đorđević, 1:1. 

Upravo je Đorđević bio strelac i sledećeg gola za Zvezdaru, koji je doveo do potpunog preokreta i prvog vođstva. Uzeo je Veljko loptu na svojoj polovini, krenuo je u solo prodor, nanizao je par fudbalera Torlaka, i na kraju je iz šesnaesterca smestio loptu u mrežu, 2:1.

Nakon vođstva Zvezdare pali su domaći, ali su ipak pokušavali da se vrate u meč, i da novim golom uvedu isti u neizvesnu završnicu. Izmenama na obe strane promenjen je sam tok susreta, međutim uspešniji su do poslednjeg sudijskog zvižduka bili gosti.

Igrao se 87. minut kada je Luka Dragić pogodio za konačnih 3:1 u korist Zvezdare.

Torlak - Zvezdara 1:3 (1:0)

Torlak: Rnić, Cvetković, JOvančić, Pražić (od 65' Ilić), Vukotić, Milentijević (od 16' Maksimović), Milovanović (od 54' Janković), Todorović (od 65' Živanović), Zečević (od 54' Šalipur), Krsmanović, Petrović

Zvezdara: Marinković, Živković, Avramovski (od 56' Jakovljević), Pavlović, Gusnić, Ivanić, Milosavljev (od 74' Kuzmanović), Dragić, Perić, Đorđević (od 69' Milicanović), Daničić (od 74' Miljković) 

U sledećem kolu Zvezdara dočekuje Budućnost (Dobanovci), dok sastav Torlaka igra opet na domaćem terenu, ovoga puta protiv Jedinstva iz Surčina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading