TRAŽI SE PREKID NEGATIVNE SERIJE: Domaći teren, navijači, jesenji prvak "MORA" da pobedi!

Autor:

Sport

20.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac dolazi na gostovanje ranjenom rivalu.

TRAŽI SE PREKID NEGATIVNE SERIJE: Domaći teren, navijači, jesenji prvak "MORA" da pobedi!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 26. kola Pomoravske okružne lige ekipa Sinđelića iz Grabovca ugostiće sastav Borca 1950 (Bošnjane), meč se igra u nedelju, 21. aprila sa početkom od 16.30.

Republika

Bio je tim iz Grabovca na liderskoj poziciji tokom zimske pauze, ali je u poslednja tri kola zabeležio dva remija i poraz, što je dovelo do prepuštanja prvog mesta na tabeli. Sada je sastav Sinđelića na sedam bodova zaostatka za trenutnim liderom, ekipom GFK Tabana iz Jagodine.

Imajući u vidu da je do kraja prvenstva ostalo još devet utakmica, ništa nije izgubljeno, ali po formi aktuelnog lidera, glavni fokus Sinđelića će biti da se zadrži barem mesto koje vodi u baraž za viši rang. Iz Grabovca je povodom nedeljnog meča stigla sledeća poruka:

- Nedeljni meč dočekujemo nakon serije loših rezultata, sa dosta igrača koji nemaju pravo nastupa zbog kartona, ali na "Zelenom viru" i pred našom publikom sve osim pobede bi bio još jedan neuspeh. Ovom prilikom pozivamo navijače da dođu u što većem broju i još jednom ove sezone daju podršku igračima.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Najavni poster

Nedeljni gost u Grabovcu biće tim koji se trenutno sa 32 osvojena boda nalazi na 12. poziciji na tabeli, Borac će se do kraja sezone fokusirati da ne dođe u situaciju da se bori za opstanak, imajući u vidu da se nalazi u donjem delu lige. Dosadašnji učinak tima iz Bošnjana je 10-2-13. 

Od starta prolećnog dela prvenstva Borac je na osam mečeva zabeležio dva trijumfa, isto toliko remija i četiri poraza, uz gol razliku 17:16. Ekipa je sa dosadašnjih 12 ligaških gostovanja bodovni saldo obogatila sa 13 bodova, trenutno se nalazi u seriji od dva vezana meča van svog terena bez poraza, pa se može reći da u solidnoj formi stiže na težak susret.

Sinđelić (Grabovac) - Borac 1950 (Bošnjane)

Nedelja, 21. april od 16.30

Stadion "Zeleni vir" u Grabovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading