CRVENO-BELI NASTAVLJAJU SVOJ NIZ: Zvezda je na blizu mesta koje vodi u viši rang takmičenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trnjanac "MVP" utakmice.

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU SVOJ NIZ: Zvezda je na blizu mesta koje vodi u viši rang takmičenja! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

U okviru 23. kola PFL-a Pančevo ekipa Crvene zvezde iz Pavliša ugostila je sastav Ševaca iz Kusića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (44 osvojena boda), dok su gosti bili na deobi 11. mesta sa 27 osvojenih bodova.

Republika

Igra tim iz Pavliša odlično od starta proleća, nakon poraza od lidera na startu nastavka prvenstva, napravljena je serija od šest vezanih trijumfa, što je dovelo do plasmana u sam vrh tabele i Crvena zvezda se uključila u borbu za viši rang.

Od prvog minuta se igralo kvalitetno, čvrsto bez previše rizika, domaći su imali više loptu u svojim nogama, što je dovelo do prednosti sredinom prvog dela meča. Mladi Miloš Trnjanac savladao je golmana Mitrovića, 1:0 za Crvenu zvezdu.

Do odlaska na odmor mogli su domaći da ubedljivije prednosti, ali nisu uspeli da realizuju ozbiljne prilike u kaznenom prostoru rivala. Na drugoj strani Ševac je imao par svojih šansi, ali je mreža Kikoša ostala mirna.

Na startu drugog dela domaći su izvršili jednu izmenu, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Upravo je fudbaler sa klupe golom duplirao prednost Zvezde, igrao se 69. minut kada je Strahinja Erdeji pogodio za 2:0. 

Krenuli su gosti nakon toga na sve ili ništa, ali je ubrzo Trnjanac svojim drugim golom slomio rivala u potpunosti i time je i rešio pitanje pobednika. Na isteku 78. minuta rezultat je postavljen na 3:0, to je ujedno bio i konačan rezultat.

 

 

Crvena zvezda (Pavliš) - Ševac (Kusić) 3:0 (1:0)

Crvena zvezda: Kikoš, Pucar (od 79' Mesaroš), Samardžija, Pomorišac, Jovanović (od 79' Delkić), Bobić, Lazarević (od 86' Radak), Trnjanac, Stanimirov (od 46' Erdeji), Kračunjel, Tadić

Ševac: Mitrović (od 83' Kovačević), Ćulibrk (od 60' Bekirovski (od 79' Branisavljević)), Rutić, Stojanov, Strnad (od 83' Opačić), Jarkovački, Balog, Mitkovski (od 83' Tašić), Jovanović, Petković, Budak

Ovim trijumfom Zvezda je stigla na samo bod zaostatka za drugim mestom, koje vodi u baraž za viši rang. U sledećem kolu tim iz Pavliša gostuje u Banatskom Brestovcu sastavu Budućnosti, dok Ševac dočekuje Slogu iz Banatskog Novog Sela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading