GOSTI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Tomić sa dva gola doneo bod Bečeju!

Autor:

Sport

21.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putu ka Rumi je bio ceo plen, ali je na kraju ostao "samo" bod.

GOSTI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Tomić sa dva gola doneo bod Bečeju!

Foto: OFK Bečej 1918

U okviru 24. kola Srpske lige Vojvodine ekipa Bečeja 1918 ugostila je sastav 1. Maja iz Rume, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije (28 osvojenih bodova), dok su gosti sa četiri boda manje bili na 14. mestu u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela domaćin je na osam utakmica osvojio deset bodova, dok su gosti dodali jedan više na svoj bodovni saldo, međutim i pored toga su u donjem delu tabele, pa je važnost ovog duela bila jako velika.

Klasično odmeravanje snaga je na ovoj utakmici bilo prisutno gotovo tokom celog prvog poluvremena. Nije bilo previše rizika u igri, pre svega je fokus bio da se sačuva svoj gol, i da se ukoliko se otvori prilika ugrozi protivnički.

Jedina situacija zabeležena u sudijskog beležnici nakon 45 minuta igre bio je žuti karton mladom Vuku Vještici, koji je "požuteo" u 22. minutu u redovima domaćina. Može se reći da je Bečej bio za nijansu "jači" na polju poseda i prilika, ali su prvi do pogotka stigli gosti u drugom poluvremenu.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen/Novosadski fudbal

Novi trener 1. Maja na debiju stigao do boda

Igrao se 64. minut kada je odličan kontranapad tima iz Rume pogotkom završio Mladen Nikolić, 1:0 za 1. Maj. Samo šest minuta kasnije Uroš Stojanović je sa nekih 20-tak metara postigao prelep pogodak za uvećanje prednosti, 2:0. 

U tim trenucima momentum je bio na strani gostiju, stvorili su još jednu odličnu šansu za novi gol, ali je golman Milanov bio na visini zadatka. Nakon toga oslobodili su se pritiska domaći, i na isteku 75. minuta su sa kreča prepolovili prednost rivala, Nikola Tomić je bio strelac, 1:2.

Izmenama na obe strane se meč umirio u određenoj meri, pokšavali su domaći da novim golom stignu do egala, i to im je uspelo pred sam kraj utakmice. Tomić je svojim drugim pogotkom u 88. minutu postavio rezultat na 2:2. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka igralo se potpuno otvoreno, niko nije bio zadovoljan bodom, beležimo po jednu odličnu šansu na obe strane, ali promene rezultata nije bilo.

Bečej 1918 - 1. Maj (Ruma) 2:2 (0:0)

Bečej 1918: Milovanov, Peić, N. Vještica, Vlaisavljević, Tutnjević, Tomić, Kobiljski (od 55' Mitić), V. Vještica (od 46' Ćuk), Milovanović, Videnović (od 69' Stanić), Tomčić

1. Maj: Ilich, Jovanov, Stojanović, Bogićević, Radovanović, Nikolić (od 76' Pančić), Bibić (od 87' Preradović), Stajki (od 62' Radojičić), Lukić (od 62' Lazić), Zečak, Stojanović

Podela bodova sigurno nije nešto što zadovoljava klubove u ovom susretu. U sledećem kolu Bečej gostuje aktuelnom lideru iz Inđije, dok u Rumu stiže Jedinstvo iz Stare Pazove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading