PRETUČENI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE! Napala ih cela grupa, jednom razbijen nos!

Autor:

Hronika

14.05.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzeće će preduzeti sve neophodne zakonske mere kako bi zaštitilo svoje zaposlene, i neće tolerisati niti jedan vid nasilja, navodi se u saopštenju JKP Gradska čistoća"!

PRETUČENI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE! Napala ih cela grupa, jednom razbijen nos!

Foto: ST/P.Divac

Dva radnika JKP "Gradska čistoća" napadnuta su noćas u toku radne smene, a jednom od njih nanete su lakše telesne povrede.

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, grupa nepoznatih mladića napala je vozača specijalnog vozila za pražnjenje podzemnih kontejnera S. S. i nanela mu lakše telesne povrede u predelu nosa, i komunalnog radnika S.M. kome su uputili uvrede na nacionalnoj osnovi.

Navodi se da su počinioci pobegli sa lica mesta, a pripadnici MUP-a su u brzom roku izašli na teren i obavili uviđaj, dok je ekipa Hitne pomoći u najbržem roku sanirala povrede nosa vozača S.S.

Preduzeće će preduzeti sve neophodne zakonske mere kako bi zaštitilo svoje zaposlene, i neće tolerisati niti jedan vid nasilja, navodi se u saopštenju i apeluje na građane da imaju u vidu trud i posvećenost naših komunalnih radnika i vozača koji su vrlo često meta napada, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao.

Apelujemo na sve da se radnici gradske čistoće poštuju, a o kakvim ljudima je reč najbolje ilustruje podatak da su trojica, upravo radnika gradske čistoće, samo u Novom Sadu, nedavno spasli život jednom čoveku. 

Čovek je naime došao na most Duga u Novom Sadu sa namerom da skoči i izvrši samoubistvo.

- Jutros oko 8 časova, nepoznata osoba je pokušala da skoči sa mosta Duga. Tri radnika JKP Čistoće zapazila su osobu koja se priprema na skok i bez oklevanja su okrenuli kamion i vratili se da kroz razgovor pokušaju da odvrate osobu od tog čina - objavljeno je 3. maja na društvenim mežama. 

Više o ovom slučaju pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading