NAJMORBIDNIJI DETALJ ZLOČINA U ZEMUNU: Sobni bicikl stavio preko mrtvog oca zakopanog u sobi!

Autor: Adelarda Popović/Maja Bogavac

Hronika

28.05.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan zakopao oca u Zemunu, da bi mogao da podiže njegovu penziju.

NAJMORBIDNIJI DETALJ ZLOČINA U ZEMUNU: Sobni bicikl stavio preko mrtvog oca zakopanog u sobi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas je Dejan D. (53) došao u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u pratnji dva branioca kako bi prijavio da je 2016. godine sahranio svog oca u kući nakon njegove prirodne smrti, i da nikome nije prijavio njegovu smrt. Zbog toga je bio u mogućnosti da podiže očevu penziju, za šta je imao ovlašćenje od ranije.

Okrivljeni je saslušan od strane dežurnog javnog tužioca zbog krivičnog dela prevare i potpuno je priznao krivicu. Nakon saslušanja, javni tužilac je u saradnji sa policijskim službenicima UKP i drugim nadležnim službama izvršio uviđaj na mestu događaja.

Kako nezvanično saznajemo, Dejan je izjavio da ga grize savest i da mu je žao oca, ali da mu je novac bio potreban.

Foto: ST/Nemanja Pančić/republika.rs

Komšije nesrećnog Branislava

U morbidnom pokušaju da sakrije tragove, Dejan je preko očevih ostataka stavio sobni bicikl. Ovaj čin, kao i drugi postupci, pokazuju da nije imao poštovanja ni empatije prema ocu, što potvrđuju i komentari komšija.

Komšije su otkrile da je Dejan nagovorio oca da proda stan, a nakon toga ga nije posećivao. Nakon prodaje stana, Dejan je ocu kupio vlažnu baraku da u njoj živi, dok je sebi kupio deo kuće na Altini. Komšinica Milijana ispričala je da joj se Branislav žalio: "Sebi je lepo kupio kuću, a meni ovu vlažnu baraku."

Dejan je takođe lagao komšijama da mu je otac u domu za brigu o starima. Kada je shvatio da postoji opasnost da bude otkriven, rekao je komšinici da je Branislav dementan i da ga zbog toga ne može posetiti. Komšinica je ispričala da je tražila adresu doma kako bi posetila Branislava, ali joj je Dejan rekao da je potpuno dementan i da više ni njega ne prepoznaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading