"ONESVESTILA SAM SE I PALA, DANIMA LEŽIM U KREVETU"! Najnovije oglašavanje Svetlane Dragijević, majke jednog od ubica male Danke: "NIKO MI NE DOLAZI, NEMA KO ČASU VODE DA MI PRINESE"!

Autor:

Hronika

14.05.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav je tražio da se advokat promeni, ja ništa ne znam o tome. Njega bi trebalo uskoro da puste kući, valjda do 29. maja, a Dejan je u Beogradu, ističe Svetla Dragijević.

"ONESVESTILA SAM SE I PALA, DANIMA LEŽIM U KREVETU"! Najnovije oglašavanje Svetlane Dragijević, majke jednog od ubica male Danke: "NIKO MI NE DOLAZI, NEMA KO ČASU VODE DA MI PRINESE"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, Svetlana Dragijević, ostala je potpuno sama u porodičnoj kući u Zlotu. Osim sina osumnjičenog za zločin, u zatvoru joj je i muž pod optužbom da je Dejanu pomogao da premesti telo nesrećnog deteta, a drugi sin Dalibor joj je nedavno preminuo u PS u Boru, gde je takođe bio u pritvoru zbog pomaganja bratu da se liši leša devojčice koju je pre toga udavio.

Iako su danima njena kuća i celo imanje vrvili od policije koja je pokušavala da se domogne dokaza i nađe telo deteta, Svetlana Dragijević  kaže da sada policija ne dolazi i ne dežura, rodbina je zaobilazi... Jedino, kako ističe, poneko iz komšiluka je obiđe.

- Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne . Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama . Snalazim se kako znam i umem -  priča Svetlana Dragijević za Telegraf.,

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Dragijević

 

Ona je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu, od kada se zločin dogodio, u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa ne zna i dobila je status povlašćenog svedoka.

- Radoslav je tražio da se advokat promeni, ja ništa ne znam o tome. Njega bi trebalo uskoro da puste kući, valjda do 29. maja, a Dejan je u Beogradu. Kako će se ovo završtiti ne znam, ali znam da od mojih niko nije kriv. Policija me više ne posećuje, zar su malo ovde bili, vala dosta je više -  kaže Svetlana Dragijević.

Uprkos priznanju sina da je ubio malenu Danku Ilić 26.marta , Svetlana Dragijević ne veruje da je to istina, već ističe da je to bilo pod pritiskom.

Inače, pored Dejana koji je priznao zločin u Beogradu u zatvorskoj psihijatrijskoj bolnici na veštačenju se nalazi i Srđan Janković, koji je kolima udario dete. Beživotno telo male Danke odneli su i bacilli na divlju deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, Dejan Dragijević je u saučesništvu sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom telo deteta premestio na drugu lokaciju, koju ne želi da otkrije , tako da telo male Danke Ilić, nakon više od dva meseca još uvek nije pronađeno.

Dejanov brat Dalibor Dragijević je nakon hapšenja od posledica srčanog udara preminuo u Policijskoj stanici u Boru, dok se otac Radoslav Dragijević još uvek nalazi u produženom pritvoru.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading