OTKRIVAMO! Veliki broj policije na ovoj lokaciji u selu Zlot! DA LI SU NA TRAGU TELA MALE DANKE!? (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.04.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za malom Dankom Ilić tragalo se od 26. marta do 4. aprila kada je saopšteno da je dete ubijeno i od tada se traži njeno telo.

OTKRIVAMO! Veliki broj policije na ovoj lokaciji u selu Zlot! DA LI SU NA TRAGU TELA MALE DANKE!? (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora nastavljena je i danas a naša reporterka našla kod mosta u selu Zlot, gde je policija danas vršila pretragu terena. Međutim, kako nezvanično saznajemo, nema naznaka da je telo devojčice tamo.

Podsećamo, slučaj ubistva dvogodišnje Danke Ilić još uvek nije dobio svoj epilog, a potraga za telom devojčice je ušla u 20. dan. Osumnjičeni za njeno ubistvo su Srđan Janković i Dejan Dragijević, a majka Dragijevića, Svetlana Dragijević biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Sumnja se da su Janković i Dragijević udarili dete automobilom 26. marta, kada je mala Danka na momenat izmakla iz vida majke. Oni su mrtvi pijani, ošamućeno dete ubacili u gepek, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju.

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Dejan Radenković, nekadašnji pomoćnik načelnika UKP, smatra da su, vremenom, šanse za pronalazak tela male Danke sve manje.

- Vreme uopšte ne ide u prilog ovom slučaju. Kako vreme prolazi, šanse za pronalazak tela male Danke su sve manje upkos svim naporima MUP-a. Po njihovim izjavama, postoji sumnja da je njeno telo više puta premeštano od strane osumnjičenih i njihovim pomagačima, a nažalost jedan od njih je preminuo, a sa njim i tajna. Bez obzira na sve, njima se stavlja na teret krivično delo: Teško ubistvo - rekao je Radenković za Pink.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janez

15.04.2024 17:03

Ma ajde, svaki dan policija juri na neke nove lokacije u smislu "samo sto nije". Bzv, zajebali ste cjelu situaciju!