NA GROBU BRATA UBICE OSIM BOMBONA I KOLAČA, OSTAVLJENO I OVO! To je najviše voleo!

Autor:

Hronika

11.04.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Dragijević je sahranje po pravoslavnim običajima, čak je i pop bio na pogrebu.

NA GROBU BRATA UBICE OSIM BOMBONA I KOLAČA, OSTAVLJENO I OVO! To je najviše voleo!

Foto: Republika.rs

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, Dalibor Dragijević sahranjen je danas na seoskom groblju u Zlotu samo u prisustvu majke Svetlane i nekoliko rođaka.

Republika

Foto: Republika.rs

Grob Dalibora Dragijevića, pivo

 

Na Daliborovom grobu posle sahrane ostavljeni su kolači, bombone, sveće, što i jeste pravoslavni običaj, ali upada u oči flaša piva. Ipak, za sve one koji su poznavali Dalibora kažu da to ne treba da pretstavlja iznenađenje, jer je o voleo da popije, naročito pivo pa su majka i rodbina i to ostavili na grobu.

 

 

Kako naša reporterka saznaje na licu mesta od radnika seoskog groblja Vaska i Baneta, Svetlana je sama finansirala sahranu sinu, koji je priminuo u policijskog stanici u Boru, gde je bio u pritvoru zbog sumnje da je zajedno sa ocem, bratu ubici pomogao da premesti telo udavljene devojčice sa deponije gde je prvobitno bila bačena. Preminuo je od infarkta,

Ipak, dodaju da su joj komšije pomogle u materijalu.

- Majka je bila izgubljena totalno, verovatno je pod lekovima, jadna žena šta ju je sve snašlo. Pre tri dana je bila u bolnici koliko znamo. Otac Dalibora i Dejana se nije pojavio na sahrani, odnosno nisu ih doveli iz zatvora. Sahranu je finansirala majka, ali su joj komšije dosta pomogle tako što su joj donele cement, daske… Bila je samo porodica na sahrani  i šta da kažemo, osim da nam je zaista žao - rekli su za Republiku ovi dobri ljudi.

Inače, Dalibor Dragijević je sahranje po pravoslavnim običajima, čak je i pop bio na pogrebu.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading