"IZGUBLJENA TOTALNO"! Evo kako se ponašala majka ubice male Danke na SAHRANI DRUGOG SINA! Grobari Vasko i Bane otkrivaju i ko je finansirao pogreb!

Autor:

Hronika

11.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana je na groblje došla sva u crnii i sve vreme je kukala.

"IZGUBLJENA TOTALNO"! Evo kako se ponašala majka ubice male Danke na SAHRANI DRUGOG SINA! Grobari Vasko i Bane otkrivaju i ko je finansirao pogreb!

Foto: Republika.rs

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, Dalibor Dragijević sahranjen je danas na seoskom groblju u Zlotu.

Sahrani je, kako saznaje naša reporterka na terenu, osim majke Svetlane Dragijević, prisustvoval još nekoliko rođaka.

Radnici sa groblja, Vasko i Bane, kažu za naš portal da je Svetlana Dragijević delovalo totalno izgubljeno na groblju.

Republika

Foto: Republika.rs

Grobari Vasko i Bane

 

: Majka je bila izgubljena totalno, verovatno je pod lekovima, jadna žena šta ju je sve snašlo. Pre tri dana je bila u bolnici koliko znamo. Otac Dalibora i Dejana se nije pojavio na sahrani, odnosno nisu ih doveli iz zatvora. Sahranu je finansirala majka, ali su joj komšije dosta pomogle tako što su joj donele cement, daske… Bila je samo porodica na sahrani  i šta da kažemo, osim da nam je zaista žao - rekli su za Republiku ovi dobri ljudi.

Svetlana je na groblje došla sva u crnii i sve vreme je kukala.

D.D. (40) je, podsetimo, preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici u Boru. Kako je saopšteno iz MUP-a smrt je nastupila u ranim jutarnjim satima pošto mu je pozlilo. Uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Uhapšen je u subotu tokom dana zbog sumnje da je pomogao bratu D.D. (50) da se reši tela ubijene devojčice. Njegovo telo dopremljeno je ranije danas  iz Niša gde je, pretpostavljamo, bilo na obdukciji. 

Više slika pogledajte u galeriji ispod

 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading