NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2)! Završeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih!

Autor:

Hronika

14.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo devojčice još nije pronađeno.

NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2)! Završeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih!

Foto: Tanjug/Marko Djoković, Facebook

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštvasu rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice.

Dodaju da je u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje veštaka još uvek nisu dostavljeni tužilaštvu.

Pored Dragijevića i Jankovića, u pritvoru je i otac Dejana Dragijevića koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Dejanov rođeni brat Dalibor Dragijević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

14.05.2024 14:54

A zasto su svi mediji posle nestanka jadnog deteta objavljivali da je pronadjena krv u automobilu ubica?! Dokle ce mediji da nekaznjeno lupetaju i lazu narod?! To su paraziti koji se hrane tudjom nesrecom! Verovatno ste i vi to pisali?!