OTKRIVAMO RAZLOG HAPŠENJA MILOŠA VLALUKINA U SKUPŠTINI SRBIJE: Zbog ovoga je glumac završio iza rešetaka!

Autor:

Zabava

28.08.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zbog čega je Miloš Vlalukin završio iza rešetaka!

OTKRIVAMO RAZLOG HAPŠENJA MILOŠA VLALUKINA U SKUPŠTINI SRBIJE: Zbog ovoga je glumac završio iza rešetaka!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Juče je u Skupštini Srbije uhapšen glumac Miloš Vlalukin. On je došao na set serije "Ringišpil", koja se snima po romanu Jelene Bačić Alimpić, a policajci su ga presresli na ulazu.

- Ekipa serije snimala je scene u Skupštini Srbije u Beogradu. Na setu je bilo više od 200 glumaca i statista. Zbog protokola koji nalaže ta institucija policija je svima koji su ulazili u Skupštinu proveravala lične karte. Tog jutra na set je stigao i glumac Miloš Vlalukin, koji je takođe morao da prođe rutinsku proveru. Međutim, policajci su bili iznenađeni kad su utvrdili da duguje 1.000 dinara za neku zaostalu kaznu, koju nije izmirio na vreme - priča dobro obavešten izvor za "Informer" i dodaje da je tada nastala prava drama:

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Miloš Vlalukin

 

- Policajci su mu rekli da moraju odmah da ga uhapse! Miloš je bio šokiran! Pokušavao je da ih ubedi da plati kaznu na mestu jer ga čeka naporan snimajući dan, ali su ga odmah odveli u pritvor u policijsku stanicu Stari grad. Tamo su mu saopštili da će morati da prenoći u KPZ "Padinska skela".

Kako saznajemo, glumac je napravio saobraćajni prekršaj, zbog čega je bio sankcionisan, a kako kaznu i dalje nije platio, završio je iza rešetaka:

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miloš Vlalukin

 

- Samo znam da je u pitanju saobraćajni prekršaj... Mislim da to svakome može da se desi, malo nepažnje, inače znam da nije taj tip, ne bi bežao od plaćanja, nego je verovatno potpuno smetnuo s uma - govori izvor blizak glumcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading