DELIJE ODUŠEVLJENE: Zvezda Meridianbet DOVELA STRAŠNOG IGRAČA! "Jedva čekam da ZAIGRAM"!

Autor:

Sport

29.08.2023

14:22 >> 14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav će biti obostrana.

DELIJE ODUŠEVLJENE: Zvezda Meridianbet DOVELA STRAŠNOG IGRAČA! "Jedva čekam da ZAIGRAM"!

Foto: Starsport

Koreografija Delija posvećena Marku Ivkoviću

Novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet je Adam Hanga koji može da pokriva više spoljnih pozicija, a obratio se navijačima sa priprema pred novu sezonu u Evroligi i Admiral Bet ABA ligi.

- Vrlo sam srećan i uzbuđen što sam postao deo Crvene zvezde Meridianbet. Ovo je nova prilka za mene u karijeri. Kada mi je istekao ugovor sa Real Madridom, rekao sam menadžeru da želim da nastavim karijeru u Evroligi, Zvezda Meridianbet mi je dala tu priliku i vrlo sam im zahvalan zbog toga - rekao je Hanga, a potom nastavio o tome čemu se najviše raduje u budućnosti.

- Očekujem puno od sezone, proveo sam u Španiji 13 godina, a u poslednjih šest sebe uopšte nisam smatrao strancem tamo jer sam se navikao na zemlju i jezik. Sada je ispred mene novi izazov. Ovaj tim ima svetlu budućnost. Spoj smo iskusnih igrača i novajlija. Jako sam uzuđen pred sezonu, ne mogu da dočekam da istrčim pred 20 hiljada delija. tome se najviše radujem - zaključio je Adam Hanga.

 

 

Navijači Crvene zvezde Meridianbet uvek prepoznaju kada neko daje 100 posto svojih mogućnosti, a prekaljeni bek je upravo takav igrač. Stub odbrane, uvek sa puno energije i sigurno je da će biti novi miljenik navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading