MALI KALEMEGDAN PODRHTAVA: Evroligaška LEGENDA stiže u Zvezdu Meridianbet?!

Autor:

Sport

23.08.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav bi to bio posao za crveno-bele.

MALI KALEMEGDAN PODRHTAVA: Evroligaška LEGENDA stiže u Zvezdu Meridianbet?!

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Vil Klajburn, košarkaš Anadolu Efesa, mogao bi sledeće sezone da obuče dres Crvene zvezde Meridianbet i tako postane najveće pojačanje ovog kluba u poslednjih nekoliko godina.

Naime, kako prenosi "Maxbet Sport", Vil Klajburn je velika želja Zvezde Meridianbet, a Amerikancu je poslata ponuda, pa se sada čeka odgovor jednog od najboljih evroligaških igrača u poslednjih par sezona.

Klajburn je prošle sezone beležio preko 16 poena u proseku u Evroligi, a pomogao je svom timu i da osvoji titulu u prvenstvu Turske u sezoni za nama. Takođe, u sezonama 2020/21 i 2021/22 je osvajao Evroligu sa klubom iz Istanbula.

Foto: Starsport

Vil Klajburn u dresu Anadolu Efesa

Crveno-beli polako kompletiraju tim za narednu sezonu, očekuje se dolazak još verovatno dva košarkaša, a ukoliko bi jedan od njih bio ovaj krilni košarkaš, nema sumnje da bi šanse Zvezde Meridianbet za dobar rezultat u predstojećoj sezoni naglo porasle.

Osim Klajburna, isti portal navodi da je jedna opcija za ekipu koju predvodi Duško Ivanović Vit Krejči, češki košarkaš, koji je nedavno dobio otkaz u Oklahomi.

Podsetimo, portal "Republika" je juče prva prenela vest da Zvezda Meridianbet želi Alekseja Šveda, a odgovor ruskog košarkaša se očekuje u narednim danima. Delije sada mogu samo da sanjaju i da zamišljaju kako bi tim izgledao ukoliko bi i Aleksej Šved i Vil Klajburn stigli u prestonicu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
SRAMOTA

23.08.2023 18:06

KOLIKI JE BUDZET. A NISU IMALI ZUTU BANKU DUZNI DO GUSE.

VLAST DAJE

23.08.2023 19:59

Ima li bar jedan koga Zvezda nece. Ona bi sve .