ŠTA ĆE REĆI GROBARI? POBEDIO na Mundobasketu, pa BRUTALNO POTKAČIO Partizan!

Autor:

Sport

26.08.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo mu je bilo u Srbiji..

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? POBEDIO na Mundobasketu, pa BRUTALNO POTKAČIO Partizan!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet Džon Holand pobedio je sa reprezentacijom Portorika u prvom meču B grupe na Mundobasketu protiv selekcije Južnog Sudana rezultatom 101:96 nakon produžetka.

Nakon utakmice odgovarao je Holand na pitanja novinara, a zanimalo ih je da li je to najluđa utakmica u njegovoj karijeri.

Republika

Foto: Starsport

Džon Holand

 

- Morala bi biti jedna od luđih. Utakmica je bila luda, dugo smo zaostajali, rolerkoster emocija i pobediti na takvoj utakmici je sjajan osećaj. Ne znam da li je bila luda završnica kao protiv Partizana, kada smo gostovali i kada je Nedović pogodio šut za pobedu, to je bili prilično ludo. 

Ovo je sjajno iskustvo za nas, zato i igramo - rekao je Džon.

Upitan je i da li jen razgovarao sa bivšim saigračima iz Zvezde Meridianbet Petruševim i Dobrićem jer će igrati protiv Srbije.

-To su moji saigrači, pričao sam, ali do ovog susreta smo brinuli samo o Južnom Sudanu. Sada moramo da se regrupišemo, moramo da igramo bolje ako hoćemo da igramo protiv Srbije. Videli smo to i na pripremnoj utakmici, moramo mnogo bolje od toga. Mislim da smo sada bolje pripremljeni - zaključio je Holand.

Podsetićemo reprezentacija Srbije je demolirala Portoriko u Beogradskoj areni u sklopu priprema pred Mundobasket rezultatom 110:75, a isti rivali igraće u drugom kolu B grupe u Manili.

Izabranike Svetislava Pešića prvo očekuje meč protiv Kine koji počinje u 14:00 časova u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading