ZVEZDA MERIDIANBET ODRADILA PRVI TRENING! Ivanović čeka reprezentativce! Poznata i SUDBINA Raduljice!

Autor:

Sport

27.08.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću.

ZVEZDA MERIDIANBET ODRADILA PRVI TRENING! Ivanović čeka reprezentativce! Poznata i SUDBINA Raduljice!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su od petka se nalaze u bazi Fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi, a juče su odradili i prvi zvanični zajednički trening, čime su i zvanično započeli pripreme za takmičarsku sezonu 2023-2024.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona Duško Ivanović trenutno nema na raspolaganju četvoricu reprezentativaca, koji su na Mudnobasketu: Dejana Davidovca je s Pešićevim "orlovima", Majk Tobi i Jago Dos Santos Mateusa s Brazilcima, a Marko Simonović u taboru Crne Gore, dok je Šabaz Nejpir postigao dogovor s crveno-belima, koji su mu dozvolili da se  priključi timu od ponedeljka.

 

Velike polemike izazvao je Miroslav Raduljica, čiji se ostanak na Malom Kalemegdanu prethodnih dana dovodio u pitanje. Uprkos tome i povredi u saobraćajnoj nesreći koju je nedavno doživeo, trofejni centar se brzo oporavio i vidi se na fotografijama sa prvog treninga i kako sa ekipom počinje pripreme za narednu sezonu.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

 

Ivanovićev tim će uz izvanredne uslove koje ima na raspolaganju u bazi Fudbalskog saveza Srbije trenirati do četvrtka kada je na programu i prva prijateljska utakmica protiv Spartaka iz Subotice.

Foto: KK Crvena zvezda

 

O početku priprema, planovima i uslovima koje ekipa ima u Staroj Pazovi govorili su prvi trener Duško Ivanović i kapiten Branko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading