PROTIVNICI IZ SAMOG KREMA EVROPSKE KOŠARKE: Ovo je pakleni plan priprema Crvene zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

18.08.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije uskoro počinje da se sprema za novu sezonu.

PROTIVNICI IZ SAMOG KREMA EVROPSKE KOŠARKE: Ovo je pakleni plan priprema Crvene zvezde Meridianbet!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet zvanično počinju pripreme za novu sezonu 25.08.2023. godine. Neophodna testiranja startovala su, paralelno sa lekarskim pregledima do 20. avgusra. Do početka sezone crveno-bele očekuju tri prijateljske utakmice i tri učešća na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Trener Duško Ivanović neće imati na raspolaganju, dok traje Mundobasket, Dejana Davidovca, Majka Tobija, Marka Simonovića i Jaga Dos Santosa.

Ekipa Crvene zvezde Meridianbet odmah nakon prvog treninga uputiće se u Staru Pazovu gde će boraviti sedam dana i imati sve neophodne uslove za inicijalni deo priprema. U bazi FS Srbije ekipa će boraviti od 25. do 31. avgusta, a poslednjeg dana boravka odigraće i prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

Nakon povratka u Beograd, crveno-bele očekuju još dve trening utakmice. Protivnik će 3. septembra biti ekipa Dinamika, a samo dan kasnije na megdan crveno-belima će ekipa Borca iz Čačka.

Nakon toga slede i turniri na kojima će se ekipa uigravati za start sezone.

Prvi od tri, zakazan je na Sardiniji, gde će crveno-belima drušrvo praviti ekipe Armanija, Asvela i domaćina Dinamo Sasarija. Taj turnir igra se 9. i 10. septembra.

Samo šest dana kasnije, ekipa Crvene zvezde Meridianbet učestvovaće na turniru u Minhenu, na kome bi rivali mogli da joj budu ekipe Virtusa, Albe iz Berlina i domaćin Bajern.

Konačno, pre početka sezone, sada već tradicionalno, crveno-beli učestvuju i na turniru na Kipru. Ove godine Nikozija će osim ekipe Crvene zvezde Meridianbet ugostiti i ekipe Makabija, Olimpijakosa i Žalgirisa. Taj turnir će se održati 22. i 23. septembra.

Igrače Crvene zvezde Meridianbet 26. septembra očekuju i standardne obaveze vezane za Media Day Evrolige, a prvu takmičarsku utakmicu crveno-beli će odigrati u AdmiralBet ABA ligi protiv Igokee u Laktašima.

Premijeru pred domaćim navijačima će puleni Duška Ivanovića imati u Štark Areni protiv ekipe Asvela, a taj meč je zakazan za 5. oktobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading