PRVO OKUPLJANJE CRVENO-BELIH: Teo i ekipa obavili neophodne testove

Autor:

Sport

18.08.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači će sprovesti sve neophodne testove i preglede, ali odraditi i individualne treninge pre zvaničnog početka priprema koji startuju 25. avgusta 2023. godine.

PRVO OKUPLJANJE CRVENO-BELIH: Teo i ekipa obavili neophodne testove

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet imali su prvo okupljanje u novoj sezonio 2023/2024. Naime, šampioni Srbije i vice-prvaci AdmiralBet ABA lige odradili su u petak u jutarnjim časovima osnovne i neophodne testove u Zavodu za Sport u Beogradu, čime su otvorili sezonu standardnim aktivnostima koje prethode početku priprema. 

Igrači će sprovesti sve neophodne testove i preglede, ali odraditi i individualne treninge pre zvaničnog početka priprema koji startuju 25. avgusta 2023. godine.

Testiranja u petak odradili su: kapiten Branko Lazić, Miloš Teodosić, Luka Mitrović, Stefan Lazarević, Adam Hanga, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić, Rokas Giedraitis i Ognjen Kuzmić.

Nemanja Nedović je testiranja obavio sa reprezentacijom, dok će ih plejmejker Šabaz Nejpir obaviti za nekoliko dana kada bude stigao u Beograd, pošto uz dozvolu kluba i dogovor sa trenerom Nejpir stiže u Srbiju za nekoliko dana.

Podsetimo, Dejan Davidovac, Majk Tobi, Marko Simonović i Jago Dos Santos su sa svojim nacionalnim timovima na Svetskom Prvenstvu koje se od 25. avgusta do 10. septembra odigrati u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Srbija igra u Manili u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom i Portoriko.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO:

 

Košarkaši Zvezde Meridianbet testiranja će obaviti do 20 avgusta, a prvi zajednički trening zakazan je za 25. avgusta kada ekipe putuje u Staru Pazovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading