KAKVU ZVER IMA CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Brazilac promešao rivale ko špil karata

Autor:

Sport

16.08.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš crveno-belih pokazao na pripremama za Mundobasket da će biti veliko pojačanje u novoj sezoni.

KAKVU ZVER IMA CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Brazilac promešao rivale ko špil karata

Foto: Starsport

Pionir

Igra KK Crvena zvezda Meridianbet biće kao na igrici naredne sezone, ples u ritmu sambe, bar ako je suditi na osnovu magije koju prosipa novi plejmejker crveno-belih Jago do Santos Mateuš. Brazilac je trenutno sa svojom reprezentacijom i sprema se za Mundobasket koji 25. avgusta počinje u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, a to mu je bila idealna prilika da pokaže šta zna.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

"Karioke" su odmerile snage sa favorizovanom Australijom i odnele neočekivanu pobedu sa 90:86, a upravo je novi plej crveno-belih imao zapaženu ulogu. Istina, on je meč završio sa samo devet poena, ali mu to nije bio primarni zadatak, već da proigrava saigrače. To je uradio čak osam puta i upisao toliko asistencija, a ona na minut i po do kraja, za vođstvo 88:81 koje je rešilo pobednika, bila je za televizijske špice.

Uzeo je Jago loptu na liniji za tri poena, izvukao čuvara gotovo do centra, a onda ga izbacio driblingom, promešao celu odbranu "kengura" i dodao loptu saigraču kao na tacni, pa mu nije bilo teško da zakuca. Uostalom, uverite se sami kako je to izgledalo.

 

 

Inače, Brazil će na Mundobasketu igrati u G grupi protiv Španije, Irana i Obale Slonovače. Što se navijača i Zvezde Meridianbet tiče, mogu se nadati da će Mateuš slične bravure izvoditi i u njihovom klubu u naredne tri godine, na koliko je potpisao ugovor. Brazilac je doveden kao plej koji bi trebalo da odnese prevagu u Evroligi, ali i da bude nerešiva enigma za sve protivnike u AdmiralBet ABA ligi i domaćem prvenstvu i kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading