EUFORIJA MEĐU DELIJAMA: Ako ON dođe u Zvezdu Meridianbet, F4 Evrolige je REALNOST!

Autor:

Sport

10.08.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crveno-belih manifestuju njegov povratak u Srbiju.

EUFORIJA MEĐU DELIJAMA: Ako ON dođe u Zvezdu Meridianbet, F4 Evrolige je REALNOST!

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Košarkaška reprezentacija Srbije je u sredu u Atini poražena od Italije, u drugoj utakmici na Akropolis kupu, ali bez obzira na neuspeh, navijače je oduševio jedan mladić u belom dresu sa nacionalnim grbom.

U pitanju je Nikola Jović!

Košarkaš Majami Hita je bio najefikasniji u oba tima, a meč je završio sa 18 poena. Ovaj 20-godišnji momak je za dva poena šutirao 5/6, za tri je pogodio dva od pet pokušaja, dok je sa linije za slobodna bacanja bio nepogrešiv (2/2).

Osim sjajnog košgeterskog učinka, Jović je imao i sedam skokova, podelio je tri asistencije, a upisao je i jednu blokadu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jović protiv Italijana

Njegova partija oduševila je mnoge ljubitelje "orlova", ali pre svega i igre pod obručima, a u hvalospevima su prednjačili navijači Crvene zvezde Meridianbet.

Pojedini od njih su otišli toliko daleko, da su već poželeli Jovića da naredne sezone gledaju u crveno-belom dresu.

Takođe se može primetiti i optimizam da bi sa Jovićem u klubu, tim sa Malog Kalemegdana bio spreman da napadne fajnal-for Evrolige.

Delije čak ne kriju ni da bi više volele njega u klubu, nego legendu kao što je Nikola Kalinić.

Ipak, transfer nekadašnjeg igrača Mege u Crvenu zvezdu Meridianbet nije baš realan, pošto reprezentativac Srbije ima važeći ugovor sa Majamijem, po kom će naredne sezone inkasirati nešto više od 2,3 miliona evra.

Takođe, vicešampion NBA lige ima opciju da za nešto veću platu produži Jovićev ugovor na još dve godine, po sistemu jedan plus jedan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Filip

10.08.2023 11:57

Jovic bi pre u PARTIZAN