AMERI PRIZNALI GREŠKU: Jokić je najbolji na svetu!

Autor:

Sport

09.08.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni MVP lige, Džoel Embid, našao se na deobi drugog mesta.

AMERI PRIZNALI GREŠKU: Jokić je najbolji na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić je 2021. i 2022. godine bio MVP NBA lige, dok je u nedavno završenoj sezoni ta nagrada pripala Džoelu Embidu, iako je realno bilo da Džoker dobije i treću zaredom.

Međutim, to je Srbinu samo bio podstrek da u plej-ofu izdominira i da odvede Denver Nagetse do prve šampionske titule u istoriji franšize. Naravno, centar iz Sombora je bio MVP finala, a Embid je takmičenje završio već u drugoj rundi.

Već tokom doigravanja su mnogi od onih koji su izglasali Embida za najkorisnijeg igrača lige priznali da su se prevarili, a sada je i čuvena franšiza za pravljenje video igrica, 2K, priznala da je Nikola najbolji na svetu.

Naime, objavljene su ocene košarkaša u igrici NBA 2K24, koja izlazi početkom septembra, a najveću ima Nikola Jokić, koji je ocenjen sa 98 od maksimalnih 99.

Njemu u leđa gledaju Džoel Embid, Lebron Džejms, Janis Adetokumbo, Kevin Durent i Stef Kari koji su ocenjeni sa 96, dok su 95 dobili Luka Dončić, Džimi Batler i Džejson Tejtum.

Najboljih 10 na igrici kompletirao je Devin Buker sa ocenom 94, koliko imaju i Kavaj Lenard i Demijan Lilard, ali su aza nijansu slabiji u "skrivenim skilovima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading