IZ NBA U HUMSKU? Ovo su potencijalna pojačanja Partizana!

Autor:

Sport

09.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi mogli da pazare u najjačoj ligi na svetu.

IZ NBA U HUMSKU? Ovo su potencijalna pojačanja Partizana!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Veliki broj košarkaša iz NBA lige je ovog leta odlučio da karijeru nastavi u Evropi, što ranijih godina nije bio slučaj u baš tolikoj meri.

Na Stari kontinent su se vratila braća Ernangomez, Huančo i Vili, Marko Simonović i Frenk Džekson, ali je još veći broj onih koji su po prvi put došli u Evropu. Najveća zvezda je svakako Kemba Voker, koji je potpisao za Monako, ali ništa slabiji nisu ni Džabari Parker, Džalil Okafor, Ben Meklemor, Vili Koli-Stajn, Raul Neto ili Lengston Galovej.

Zbog toga se navijači Partizana nadaju da će neko od velikih NBA imena ovog leta obući crno-beli dres, a izbor je svakako pozamašan.

Naime, veliki broj NBA igrača trenutno nemaju klub i ukoliko ga uskoro ne pronađu u najjačoj ligi na svetu, moraće da se okrenu ka Evropi, gde bi ih evroligaški timovi sačekali širom raširenih ruku.

Čini se da su Partizanu u ovom trenutku najpotrebnija pojačanja na pozicijama centra i plejmejkera, pa se u ovom tekstu bavimo NBA asovima koji odgovaraju tom filteru.

Neki od zanimljivih igrača na poziciji centra su svakako Toni Bredli, Mozes Braun, Bizmak Biombo ili Frenk Kaminski, a najzvučnija imena definitivno su Demarkus Kazins ili Blejk Grifin.

Što se plejmejkera tiče, tu izbor nije širok kao kod petica. Sigurno najveća zvezda među slobodnim agentima je Džon Vol, ali njegov dolazak u Humsku teško da je realan. Umesto toga, Željko Obradović bi mogao da se okrene ostalim rešenjima, kao što su Kendrin Nan, Majkl Karter-Vilijams, Džordž Hil ili Iš Smit.

Hoće li uprava i stručni štab "parnog valjka" ovog leta dovesti nekog od pomenutih igrača ili će pojačanja pronaći u Evropi, videćemo u nedeljama pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading