TEKTONSKI POREMEĆAJ: Partizan iznenada doveo tri ZVERI iz NBA lige?

Autor:

Sport

08.08.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poznatom sajtu odjeknula je prava bomba.

TEKTONSKI POREMEĆAJ: Partizan iznenada doveo tri ZVERI iz NBA lige?

Foto: Starsport

KK Partizan ovog leta nije bio previše aktivan na tržištu, a navijači već postaju nervozni zbog manjka pojačanja koja stižu u Humsku.

Crno-beli su u klub vratili Ognjena Jaramaza i doveli su Mateuša Ponitku, ali su iz Beograda otišli Matijas Lesor, Jam Madar, Joanis Papapetru i Dante Egzum.

To znači da trener "parnog valjka" Željko Obradović trenutno ima dva igrača manje na raspolaganju nego što je to bio slučaj prošle sezone, ali ima još vremena da se popuni roster do početka nove takmičarske godine.

Jedan od najpoznatijih sajtova na svetu, "Vikipedija", unikatan je po tome što ima članak maltene o svemu, ali isto tako je svakome dozvoljeno da menja sadržaj.

Tako je na stranici posvećenoj Košarkaškom klubu Partizan na engleskom jeziku, osvanuo sastav crno-belih koji je malo izmenjen u odnosu na onaj pravi.

Republika

Foto: Wikipedia/printscreen

Sastav Partizana na Vikipediji

Naime, Partizanovom rosteru su dodata tri imena iz NBA lige!

U pitanju su plejmejker Kendrik Nan, krilni centar Sandro Mamukelašvili i centar Hasan Vajtsajd.

Od pomenutog trija samo Nan trenutku nema klub. Ovaj 28-godišnji plejmejker, koji može da igra i na poziciji dva, je od 2019. do 2021. godine bio član Majami Hita, potom je prešao u Los Anđeles Lejkerse, koji su ga u januaru ove godine trejdovali u Vašington Vizardse.

Jedan od najboljih skakača i blokera prethodne decenije u NBA ligi bio je Hasan Vajtsajd, koji sada ima 34 godine i član je Pirata iz portorikanskog Kebradiljasa. U najjačoj ligi na svetu je proveo 10 sezona, igrajući za Sakramento Kingse, Majami Hit, Portland Trejlblejzerse i Jutu Džez.

Poslednji u nizu prikazanih pojačanja je 24-godišnji Gruzin Sandro Mamukelašvili, koji je u najjačoj ligi na svetu igrao za Milvoki Bakse i San Antonio Sparse, čiji je i dalje član.

Nema sumnje da bi sva trojica bila veliko pojačanje za Partizan, ali je još veće pitanje koliko je realno da oni stignu u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading