JOVIĆ ILI NEKO DRUGI? Koji povratnik bi bio idealno pojačanje za Ligu šampiona?

Autor:

Sport

10.08.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je proteklih godina prodala mnogo kvalitetnih fudbalera, a neko od njih bi možda mogao da se vrati na Marakanu ovog leta.

JOVIĆ ILI NEKO DRUGI? Koji povratnik bi bio idealno pojačanje za Ligu šampiona?

Foto: Starsport

Luka Jović

Kao bomba je pre nekoliko dana odjeknula vest da bi reprezentativac Srbije Luka Jović mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Centarfor Fiorentine u pripremnom periodu bez milosti trese mreže, ali bez obzira na to, sa Apenina stižu informacije da šef stručnog štaba "viole" Vinćenco Italijano ne računa na njega.

To je bio znak da Crvena zvezda krene u pokušaj da na Marakanu vrati jednog od najvećih bisera svoje omladinske škole u 21. veku.

Navijači prvaka Srbije nade da bi Jovića ponovo mogli da gledaju u crveno-belom dresu polažu u tome što njihov klub ima direktan plasman u Ligu šampiona i dok traju kvalifikacije za plasman u elitu, u Ljutice Bogdana ih rasterećeno prate i čekaju žreb za grupnu fazu.

Na stadionu "Rajko Mitić" bi to direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona mogli da iskoriste kao adut da pokušaju vrate još nekog od svojih biviših igrača. 

Baš zbog toga, mi vam u narednoj anketi pružamo priliku da glasate za povratnika koga biste najviše voleli da vidite na Marakani.

Podsetimo, Crvena zvezda je prethodne sezone osvojila titulu prvaka Srbije, vrednu direktnog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona. Titulom viceprvaka okitio se TSC iz Bačke Topole, koji je na taj način obezbedio Ligu Evrope i upao u kvalifikacije za elitu, dok će kroz plej-of do LE pokušati da dođe Čukarički, koji ima sigurno mesto u Ligi konferencija. Što se LK tiče, Vojvodina je u njoj već završila učešće, dok Partizan kroz kvalifikacije pokušava da se domogne jeseni u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading