ATOMSKA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Luka Jović ponovo u Crvenoj zvezdi?

Autor:

Sport

06.08.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani lansirali vest koja baca delije u trans.

ATOMSKA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Luka Jović ponovo u Crvenoj zvezdi?

Foto: Starsport

Luka Jović sa dresom Crvene zvezde

FK Crvena zvezda ove sezone ima direktno pravo nastupa u Ligi šampiona, što dodatno privlači mnoge igrače da zaigraju na stadionu "Rajko Mitić". Novi trener crveno-belih Barak Bahar odlično je posložio tim, a crveno-beli su u Superligi započeli sa dve pobede i impresivnom gol-razlikom od 9:0.

Za to vreme iz Italije stižu senzacionalne vesti o mogućem transferu.

Prema navodima tamošnjih medija i novinara specijalizovanog za transfere, Nikola Šire, prvak Srbije je zainteresovan za usluge Luke Jovića!

Srpski fudbaler bi mogao da napusti Fiorentinu i ponovo zaduži dres voljenog kluba, u kom je i počeo da se bavi fudbalom.

Prethodnih nedelja se spekulisalo da "viola" nema ništa protiv da Jović napusti Firencu, a sada se pojavilo interesovanje Zvezde, koja traži još jedno pojačanje na poziciji napadača.

Ipak, situacija bi mogla da se zakomplikuje zbog cene koju Fiorentina zahteva za srpskog reprezentativca.

Republika

Foto: Starsport

Luka Jović

Ovaj potencijalni transfer bi doveo navijače Crvene zvezde u stanje delirijuma, pošto je kristalno jasno da bi voleli opet da vide Jovića u crveno-belom dresu. Međutim, vreme će pokazati kako će se situacija razvijati i da li će se ovaj povratak zaista ostvariti. Do tada, svi fanovi kluba iz Ljutice Bogdana ostaju u iščekivanju i nadaju se najboljem za svoj omiljeni klub.

Podsetimo, Luka Jović za Crvenu zvezdu igrao od 2014. do 2016. godine, kada je na 42 utakmice postigao 12 golova. Posle toga je branio boje Benfike, Ajntrahta iz Frankfurta i madridskog Reala, pre nego što je stigao u Fiorentinu 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading