"DETONACIJA" NA MARAKANI: Crvena zvezda blizu VEZISTE iz Francuske!

Autor:

Sport

09.08.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro novo pojačanje u redovima šampiona Srbije.

"DETONACIJA" NA MARAKANI: Crvena zvezda blizu VEZISTE iz Francuske!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je za kratko vreme ponovo vratio nadu navijačima da će se u Beogradu igrati ozbiljan evropski fudbal.

Iako je Zvezda godinama unazad igrala Evropu, čini se da je ovaj tim mnogo moćniji i ofanzivniji od svih prethodnih, a da ćemo na Marakani moći i da vidimo neki "skalp" u rangu Liverpula.

Za sve je zaslužan Barak Bahar, koji je postavio svoju filozofiju u redovima šampiona Srbije, a zajedno sa upravom kluba je u Beograd doveo pojačanja koja su mu falila, kako bi crveno-beli funkcionisali kao mašina.

Ipak, i pored svih novih lica u Beogradu, čini se da ćemo na Marakani videti još jedno pojačanje.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave pogodak

Kako MaxBet Sport saznaje, Crvena zvezda u Francuskoj traži još jednog vezistu za novu sezonu, a čini se da su vrlo blizu realizacije transfera. Ime ovog igrača i dalje nije poznati, ali se zna da je u pitanju mlad igrač, koji je član kluba iz Lige 1.

Blizu odlaska iz Ljutice Bogdana je Gelor Kanga, tako da Bahar na sredini terena na raspolaganju ima Marka Stamenića, Kingsa Kangvu, Edmunda Ada, uz nekolicinu mladih igrača, ali će Zvezda, gotovo izvesno, tu dovesti još jednog igrača, spremnog da odgovori zahtevima u Ligi šampiona.

Podsetimo, šampion Srbije je na sjajan način krenuo u odbranu titule, pošto je u prva dva kola Superlige savladao Vojvodinu (5:0), odnosno Napredak (4:0), a sledeći meč igra već u petak, kada će gostovati Mladosti iz Lučana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading