NIJE ZA MALOLETNE: Procurile necenzurisane OnlyFans fotke Milice Dabović (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najatraktivnijih srpskih sportistkinja u poslednjoj deceniji je imala šta da kaže na to.

NIJE ZA MALOLETNE: Procurile necenzurisane OnlyFans fotke Milice Dabović (FOTO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović prošle godine je otvorila nalog na sajtu za odrasle, po imenu "OnlyFans".

Pomenuta platforma je mesto na kom devojke objavljuju fotografije i video snimke koje nisu preporučljive za maloletne osobe, ali je caka u tome što ne može da ih vidi svako, već samo oni koji se pretplate na njen kanal.

Ipak, Milica s vremena na vreme na Tviteru objavi delić "OnlyFans" sadržaja, čisto da zagolica maštu onima koji je ne prati na tom sajtu za odrasle. Takav slučaj se dogodio nedavno, kada je Dabovićeva podelila fotku u mrežastom kombinezonu, koji ne skriva baš ništa, ali je ona intimne delove sakrila kratkim ispisom preko njih.

Međutim, ovog puta je baš ta fotka, ali necenzurisana, procurila na Tviteru, pa je široki auditorijum mogao da vidi baš sve.

Na tu objavu je i Milica imala šta da kaže.

I meni bi se dizalo da sam muško - napisala je Dabovićeva, koja se nije naljutila zbog toga što su objavljene njene intimne fotografije.

Rođena Cetinjanka je tokom sportske karijere sa velikim uspehom branila boje ženske košarkaške reprezentacije Srbije, sa kojom je osvojila dve medalje na velikim takmičenjima. Milica je kao kapiten našeg nacionalnog tima uzela zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2015. godine, kao i bronzu na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru narednog leta.

Inače, poznato je da je tokom igračke karijere nastupala i za Crvenu zvezdu i za Partizan, kao i to da je sa oba večita rivala postajala šampionka države. Sa crveno-belima je to učinila 2004. godine, a sa crno-belima tri puta uzastopno, od 2011. do 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading