U BATOVCU JE SVE SPREMNO ZA NOVU SEZONU: Mitrović veruje u svoj mladi sastav i nada se uspešnoj saradnji!

Autor:

Sport

18.08.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Batovac u prvom kolu u nedelju dočekuje ekipu Trgovački iz Petrovca na Mlavi.

U BATOVCU JE SVE SPREMNO ZA NOVU SEZONU: Mitrović veruje u svoj mladi sastav i nada se uspešnoj saradnji!

Foto: FK Batovac

Velike promene pretrpeo je fudbalski klub Batovac za vreme letnjeg prelaznog roka, odlazak velikog broja igrača "naterao" je upravo da zasuče rukave.

Odlazak 11 fudbalera nadokanđen je dolaskom jednog više, pa je bilans prelaznog roka pozitivan. Pored promena u igračkog kadru, došlo je do promene i na poziciji šefa stručnog štaba. 

Uprava je odlučila da mladom ekipom Batovca "zapoveda" i mladi trener, odluke je pala da to bude Marko Mitrović. Požarevljanin koji je zbog povrede relativno rano prestao sa aktivnim igranjem fudbala, mlad trener koji prati moderan fudbal i kome će ovo biti prvi trenerski angažman. Mitrović je polusezonu proveo na klupi Borca iz Klenovika, ali će mu sada u Batovcu biti prvi "pravi" trenerski angažman. 

Mitrović je za naš portal povodom novog posla izjavio:

- Hteo bih pre svega da se zahvalim upravi na ukazanom poverenju, retkost je danas videti trenera početnika da vodi ekipu u ovako ozbiljnoj ligi. Klub je jako dobro organizovan, uprava na sve misli i trudi se da sve obezbedi, dosta se misli na budućnost kluba i to je nešto šti mi se jako sviđa. 

Republika

Foto: FK Batovac

Marka Mitrovica Toce

Što se tiče predstojećeg prvenstva, Marko je rekao:

- Mlada smo, ali kvalitetna ekipa sa par iskusnih igrača, skauting je dobro odrađen, dovedeni su kvalitetni igrači i sada je na nama da se adaptiramo i upoznamo međusobno. Neće biti lako, liga je jako kvalitetna, postoje klubovi kojima "nije mesto" u našoj ligi i koji su za mnogo jače rangove takmičenja. Nadam se uspešnoj saradnji i dobrim rezultatima i da što duže idemo zajedno, kako bi rasli, ja kao trener, a i Batovac kao klub. 

Ciljevi kluba za predstojeću takmičarsku godinu su svima jasni, plasman u gornji deo tabele i siguran opstanak u Braničevskoj okružnoj ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading