DELIJE U TRANSU: Snimak postao VIRALAN - Zvezda Meridianbet dovela STRAŠNOG ŠUTERA! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je sve svoje kvalitete.

DELIJE U TRANSU: Snimak postao VIRALAN - Zvezda Meridianbet dovela STRAŠNOG ŠUTERA! (VIDEO)

Foto: fiba.com

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Brazila sa 89:85, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Mundobasketa.

Iako je naš tim bio lišen pomoći dvojice verovatno najboljih igrača, Bogdana Bogdanovića i Nikole Milutinova, "orlovi" su uspeli da upišu i drugu pobedu na Kupu solidarnosti i tako u pozitivnom izdanju dočekaju početak šampionata sveta.

Ipak, izabranici Svetislava Pešića su u finišu meča imali problema sa Brazilcima, pogotovo zbog njihovog šuta za tri poena, a prednjačio je Jago dos Santos, novi igrač Crvene zvezde Meridianbet, koji je na utakmici upisao deset poena, uz tri ubačene trojke.

Jasno je da će ovoj reprezentaciji iz Južne Amerike upravo šut za tri poena biti glavno oružje, a sada se pojavio i snimak sa treninga izabranika Gustava de Kontija, na kome Dos Santos i De Paula igraju jednu zanimljivu igru, a zanimljivo je da su obojica ubacivali trojke bez promašaja, na smenu.

Snimak sa treninga je vrlo brzo postao viralan, a posebno su mu se obradovali navijači beogradskih crveno-belih, kojima je postalo jasno da su u svoje redove doveli strašnog šutera.

Podsetimo, Jago dos Santos je ovog leta stigao u Beograd, a prethodne sezone je igrao za nemački Ulm, sa kojim je osvojio titulu u tamošnjem prvenstvu.

Inače, Mundobasket počinje 25. avgusta, a selekcija Brazila je u grupi G, zajedno sa Španijom, Iranom i Obalom Slonovače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading